Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD
(01-19-2013, 02:57 AM)Alfik napisał(a): Kolego Omson... Zachodzi domniemanie, i to z prawdopodobieństwem bliskim 1, ze Twoj stosunek faktycznej umiejętności grania i ukręcania czy też produkowania brzmienia do ilości wypisywanych postów jest wielokrotnie mniejszy od mojego, więc sugerował bym abyś zbyt dużo nie domniemał na temat mojego postrzegania cudzych potrzeb... To jakby nie Twój problemSmile

Wiesz, po krótkim namyśle doszedłem do wniosku, że rzeczywiście jesteś najlepszy we wszystkim Emotka_2755

(01-19-2013, 02:57 AM)Alfik napisał(a): Większość ludzi na tym forum, która wzieła sobie moje rady do serca ma się raczej dobrze i nie narzeka...

Cóż - nie da się ukryć, sporo problemów znika przy myśleniu zero-jedynkowym (jazz bass or die) Wink

(01-19-2013, 02:57 AM)Alfik napisał(a): SVT3 pro + HLF do grania na fuzach akurat bardzo średnio się nadaje. - Są oczywiście gorsze kombinacje, ale ta jest akurat bardzo pzeciętna.

Tutaj akurat odniosłem zgoła inne wrażenie... No ale chyba omyłkowo - teraz przejrzałem na oczy. Wink

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - przez OMSON - 01-19-2013, 03:29 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości