01-22-2013, 09:27 AM
Z cyklu mały archeolog 
Potrzebuję doradzenia w kwestii metronomu, który pragnę sobie zanabyć. Włączanie kompa za każdym razem jak chcę sobie ustawić klika zaczęło mnie irytować
No więc tak:
- cenowo chciałbym coś w okolicach 100-150zł
- ma służyć do ćwiczenia w domu
- chcę pod niego również podłączać perkusistę na próbach, więc powinien być odpowiednio głośny
I to wszystko
Nie potrzebuję wodotrysków, tunerów i funkcji blowjob. Ma równo robić klik klik klik klik klik...
Padło w tym temacie kilka propozycji, ale ostatnie posty napisano 2 lata temu, może coś nowego jest na rynku?
Co polecacie, czego używacie, co omijać szerokim łukiem?
Potrzebuję doradzenia w kwestii metronomu, który pragnę sobie zanabyć. Włączanie kompa za każdym razem jak chcę sobie ustawić klika zaczęło mnie irytować
No więc tak:
- cenowo chciałbym coś w okolicach 100-150zł
- ma służyć do ćwiczenia w domu
- chcę pod niego również podłączać perkusistę na próbach, więc powinien być odpowiednio głośny
I to wszystko
Nie potrzebuję wodotrysków, tunerów i funkcji blowjob. Ma równo robić klik klik klik klik klik...
Padło w tym temacie kilka propozycji, ale ostatnie posty napisano 2 lata temu, może coś nowego jest na rynku?
Co polecacie, czego używacie, co omijać szerokim łukiem?
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410