08-01-2010, 08:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2010, 08:51 PM przez questionmaker.)
widzisz, słucham dużo płyt, powiedziałbym, że nawet bardzo dużo. Ale parę spraw utrudnia mi zgapianie slapowych zagrywek. Raz, że jakoś ich mało w muzyce której ostatnio słucham,
dwa, że jakoś nie bardzo mi idzie dokładne odtwarzanie przepotwornie pogmatwanych licków prosto z playera (dużo łatwiej idzie mi to kiedy widzę rękę basisty).
Tutaj wyprzedzę prawdopodobne pytanie. Niestety na zwalnianie jestem zbyt leniwy i za mało mi godzin w dobie :/ wiem, to moja wina, zgadzam się z tym, ale dlatego proszę Was o pewne ułatwienia :D
EDIT: co do kucia patentów, to nie o to mi chodzi, bardziej zależy mi na ogarnięciu jakiegoś ogólnego nawet zamysłu na daną zagrywkę i dalsze rozkminianie i przerabianie jej po swojemu.
dwa, że jakoś nie bardzo mi idzie dokładne odtwarzanie przepotwornie pogmatwanych licków prosto z playera (dużo łatwiej idzie mi to kiedy widzę rękę basisty).
Tutaj wyprzedzę prawdopodobne pytanie. Niestety na zwalnianie jestem zbyt leniwy i za mało mi godzin w dobie :/ wiem, to moja wina, zgadzam się z tym, ale dlatego proszę Was o pewne ułatwienia :D
EDIT: co do kucia patentów, to nie o to mi chodzi, bardziej zależy mi na ogarnięciu jakiegoś ogólnego nawet zamysłu na daną zagrywkę i dalsze rozkminianie i przerabianie jej po swojemu.
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212