08-06-2010, 12:22 PM
(08-06-2010, 12:10 PM)Gruby napisał(a): Mamy podobnie.
A doświadczenie jest taki, że jak się sami nie weźmiecie do roboty to chuj z tego będzie.
Żadnemu menago z doświadczeniem nie będzie się chciało tyrać z zespołem nieznanym na rynku.
Co masz dokładnie na myśli? Wziąć się do roboty w zakresie organizacji koncertów czy ogólnie czy jak?
Pytam, bo próbowaliśmy sami się tym tematem zajmować ale efekty są kiepskie.. Albo słabe koncerty (mało ludzi) albo w ogóle.
Próbowałem wkręcić nasz zespół na granie supportu na jakimś większym koncercie - wysłałem kilkadziesiąt maili do zespołów/managerów i w większości bez odzewu. Kilka osób się odezwało i odmówiło
Wysłaliśmy też naszą EPkę do różnych wytwórni ok. półtora miesiąca temu i też cisza
Efekt jest taki, że tracimy zapał do gry i nie chce nam się prób robić Boje się, że jak nie załatwię jakiś koncertów to mi się kapela rozpadnie, a szkoda by było
http://eluktrick.bandcamp.com
Ibanez Roadstar II RB650 (DiMarzio DP122) + Ampeg V4BH & SVT-CL + Trace Elliot 1048H
Ibanez Roadstar II RB650 (DiMarzio DP122) + Ampeg V4BH & SVT-CL + Trace Elliot 1048H