Wogule to jest tak dużo niuansów(pomieszczenie/ustawienia sprzętu/konfiguracja sprzetu do gatunku muzycznego no chyba że gra sie wszystko po trochu no to coś uniwersalnego lub sprecyzowanie 10 gitar ,wzmaków i kolumn/poziomy dynamiki/zależy czy bębniarz ma styl rozpierdalacza czy piórkowy/już nie mówiąc o wydobywaniu dzwięków,łapie, zgraniu się itd.) że najlepiej zmęczyć z zespołem ten temat.Ja np. juz pisałem testowałem z kumplem moją meske bo nie mogłem się przebić przez band i kręcenie wszystkim co możliwe nic nie dawało i co się okazało.Co z tego że mesa 2x10 ma 600 wat mogla by miec 1000 i tak to nic nie zmieni .Bas napitala jak ma z czego wiać (pow.głośników) dlatego dopina sie 15 i jest już basu tyllllllllllllllleeeeeeee.Sama z siebie też zagra zajebiście ale sama nie da rady do ostrzejszego łojenia.I czowiek głupi się rodzi i głupi umiera.
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases