Sklep z używanymi basami okolice Londynu
Są na Denmark Street i dobre sklepy - ja polecam Westside Distribution (mają pokój basowy w podziemiach, dużo Schecterów, Bill Nashów, wzmacniaczy mesy i efektów MXR oraz Way Huge - można próbować sprzęty do woli i targować się co do cen) oraz Wunjo - ci mają dwa sklepy w tym jeden stricte basowy, podobna polityka co do elastyczności cenowej i próbowania, z tym że nawet bardziej proaktywnie uczestniczą w testowaniu, zachęcają, sugerują; zwykle jak uznaję że czas już iść proszą bym został i spróbował jeszcze jakieś basówki, specjalnie zachęcali żebym przetestował nowe Fendery American Vintage (mają większość oferty tej firmy, od najtańszych Skłajrów po CS) warte po dwa i pół koła choć mówiłem że mój budżet to raczej okolice MIM Classiców czy Geddy'ego albo Jaguara. Na luzie da się stargować ceny do takich jakie są za te same instrumenty w dowolnym sklepie internetowym.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sklep z używanymi basami okolice Londynu - przez DEFENCE - 05-18-2013, 10:03 AM
RE: Sklep z używanymi basami okolice Londynu - przez herp - 05-18-2013, 10:11 AM
RE: Sklep z używanymi basami okolice Londynu - przez Marcin S - 05-22-2013, 07:46 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości