12-29-2013, 08:25 PM
(12-29-2013, 08:21 PM)zakwas napisał(a):(12-29-2013, 08:17 PM)Mateusz napisał(a): 1000zł hehehehe ładnie, ładnie. Nie będąc w temacie spodziewałem się wydatku rzędu 200-300zł.
Z tego co pamiętam to masz dokładnie tego switcha w pedałbodzie i siebie. Może przemak spróbowałby zrobić coś podobnego i byśmy porównali. Jesli bedzie w 90% tak dobry jak lehle, to mysle ze mnie zadowoli
Myślę, że w warunkach koncertowych - zgadzam się z tym co groza napisał. Jeszcze mi nikt na Radiale nie narzekał na scenie. Pamiętaj, ze Błażej ocenia wszystkie te pudełka przez pryzmat przetworników i studia - scena rządzie się innymi prawami i tam naprawdę pancerny Radial może Ci uratować dupsko.
Też tak myślę. Ale z drugiej strony nie można pisać, że taki splitter nie zmienia brzmienia w ogóle i to chyba Alfik chciał zaznaczyć (i słusznie).
Dzięki wszystkim za pomoc! Dogadam się z Przemakiem i zobaczymy co zrobi, pochwalę się tutaj jak już dostanę gotowy wyrób, a jak się nie sprawdzi to będe musiał wydać Kafla na Lehle bo niestety z mojego doświadczenia Alfik prawie zawsze ma racje;d I moja kieszen to boleśnie odczuwa.