01-10-2015, 06:18 PM
Oczywiście że nie mówię o bezprzewodzie, bo na to nie mam kasy
Mówię o zwykłych słuchawkach - pchełkach. Teraz jak próby robimy to gram na Seenheiserach HD201 (nauszne) no i bardzo średnio siebie słyszę. Czasami gram w ogóle bez nich, bo lepiej słyszę dźwięk z przodów. Cóż, wzmacniacz faktycznie nie wchodzi w grę bo nie będę słyszał perkusji (elektroniczna) a co to za basista który perkusji nie słyszy. Dlatego wynaleźliśmy sposób żeby sygnał dla mnie był z gitary, perkusji no i mój. Tyle że na tych słuchawkach gówno słyszę tak naprawdę.
No i nie mogę się wykosztowywać. Max. stówka. Po kilku graniach pewnie jak kolega wyżej kupię jakieś fajne słuchaweczki z wyższej półki cenowej. No i muszę się w miarę szybko zdecydować, bo za dwa tygodnie mam pierwsze granie, także...
Jesli macie jeszcze jakieś fajne propozycje z tru bejsem to walcie śmiało - tutaj, albo na priv!
Dziękuję Wam bardzo! Jestem Waszym dłużnikiem!
Mówię o zwykłych słuchawkach - pchełkach. Teraz jak próby robimy to gram na Seenheiserach HD201 (nauszne) no i bardzo średnio siebie słyszę. Czasami gram w ogóle bez nich, bo lepiej słyszę dźwięk z przodów. Cóż, wzmacniacz faktycznie nie wchodzi w grę bo nie będę słyszał perkusji (elektroniczna) a co to za basista który perkusji nie słyszy. Dlatego wynaleźliśmy sposób żeby sygnał dla mnie był z gitary, perkusji no i mój. Tyle że na tych słuchawkach gówno słyszę tak naprawdę. No i nie mogę się wykosztowywać. Max. stówka. Po kilku graniach pewnie jak kolega wyżej kupię jakieś fajne słuchaweczki z wyższej półki cenowej. No i muszę się w miarę szybko zdecydować, bo za dwa tygodnie mam pierwsze granie, także...
Dziękuję Wam bardzo! Jestem Waszym dłużnikiem!
Fender JB '99 MIJ
Cort GB74 (sprzedam)
Cort GB74 (sprzedam)