Ok, pierwsza proobe z fretlessem mam za soba i jest zajebiscie.
Dzieks za rady, cwiczyc zaczolem, sorki za brak polskich liter - klawiatura US.
Apropos proponowanych kawalkow oraz kierunku w ktorym zmierzaja cwiczenia - ja akurat pozostaje przy rock'u z dodatkami i kupilem ten bass przede wszystkim dla muzycznego kontrastu z moim szklankowym custom Thunderbird'em
Nie planuje na nim wymiatac czy udawac kontrabasu - potrzebowalem czegos co ladnie i cieplo zabrzmi w spokojnych i akustycznych kwalkach przy okazji eliminujac wszystkie brzeczenia i niepotrzebny atack, wyraznie uwydatniajac slide'y, bendy i tremola. Plan sie sprawdzil. W 4 na 13 kawalkow bede gral na fretlessie, tyle w temacie
Moze "kiedys" pociagnie mnie to tego co tworzyli jazzowcy jak Jaco (ktorego kawalki jeszcze przez jakis solidny czas beda pewnie dla mnie nie do zagrania
) Na razie, bedzie ze mna chodzil na koncerty akustyczne i mruczal w tzw. rock-balladach (nienawidze tego okreslenia
)...
Dzieks za rady, cwiczyc zaczolem, sorki za brak polskich liter - klawiatura US.
Apropos proponowanych kawalkow oraz kierunku w ktorym zmierzaja cwiczenia - ja akurat pozostaje przy rock'u z dodatkami i kupilem ten bass przede wszystkim dla muzycznego kontrastu z moim szklankowym custom Thunderbird'em

![[Obrazek: 29mvfd2.png]](http://i57.tinypic.com/29mvfd2.png)