(03-24-2015, 09:59 PM)hetwieldbass napisał(a):(03-21-2015, 09:45 AM)mazdah napisał(a): To jedna szkoła, ja wyznaję drugą: 400W pełnej lampy i 6x10!
bo Mazdah to stara szkoła basowego rzemiosła, ma podobnie z motocyklamiw jednym i drugim przypadku wychodzi na to,że ma kręgosłup w doskonałej kondycji a i pary w łapach mu nie brakuje
No, jak się nie będzie na chałach szanował z dźwiganiem sprzętu, to za parę lat już nie będzie miał zdrowego kręgosłupa

(03-24-2015, 09:59 PM)hetwieldbass napisał(a):(03-23-2015, 08:28 AM)Sobass napisał(a): Marzy mi się jeszcze, żeby grać ze składem, który zawodowo będzie się odsłuchiwał w ucho
jak mi wypadnie granie to Ci oddam zastępstwo za mnie w kapeli
Przyjmę z dziką rozkoszą, bo jakoś w ogóle od roku nie mogę trafić na sensowny skład zarobkowy. Nawet w tym tygodniu byłem na jakiejś próbie z jakąś kapelą, od której basman uciekł, chwalą się doświadczeniem i wykształceniem, a ja po pierwszej próbie się nie dziwię, że poprzedni basman od nich uciekł i nawet moje pragmatyczne do bólu podejście do wykonywania chałtur nie może tu być okolicznością łagodzącą