Lokalna niemoc twórcza i organizacyjna - co zrobić żeby grać ?
(03-05-2016, 10:42 AM)groza napisał(a): Poluzjanci są bardzo popularni jak na to, ile materiału wydają i ile mają zajęć pozalekcyjnych osobnoSmile To, że zespołu nie ma codziennie w telewizorze i RMF FM, nie znaczy, że nie jest popularny.

Oni są bardzo konkretnie określonym zespołem niszowym i w tym co sobie wybrali są niekwestionowanym królem.

(03-05-2016, 10:15 AM)zwinny napisał(a): po prostu wg mnie bardzo ważne jest szczęście. z tekstu wynika (a przynajmniej ja tak to zrozumiałem), że w 100% jesteśmy panami własnego losu, a to chyba jednak nie do końca tak.

Niby tak, ale znam bardzo wiele osób które nie włożyły stosownej roboty i - przede wszystkim - nie mają predyspozycji odpowiednich a marudzą o układach, spiskach ogólnej niekumacji ludożerki. Poza tym ja np. nie znam ani jednego wykonawcy robiącego znakomite, świetne numery popowe o szerokim kręgu odbiorców, który robi wszystko tak jak trzeba i mimo to nie odnosi żadnego sukcesu.

Znam wiele kapel które uwielbiam, ale które np. grają rzeczy których od 20 lat nie ma w mediach - uważam np. płytę Maragold za WYBITNY album rockowy który gdyby wyszedł w 1993 roku zrobiłby z nich wielkie gwiazdy. Wyszedł w 2013 - przeszedł bez echa. Przypadku w tym nie ma żadnego.

w sumie, to muszę się zgodzić ze wszystkim, co napisałeś. ja tak sobie tylko głośno myślałem. niestety nie znam rynku w ogóle, rozkminy laika. Wink Emotka_2755
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lokalna niemoc twórcza i organizacyjna - co zrobić żeby grać ? - przez zwinny - 03-05-2016, 11:04 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości