11-26-2010, 12:35 AM
Nie chce szerzyć reklamy, ale jako małe kombo na próby i małe dżoby używałem SWR Workingman's Fifteen. 120W (160 z dodatkową kolumną) na 15calowym głośniku. W składzie 2 gitary, bębny i klawisze było ok przy rockowym graniu. Przy metalowej rzezi i ścianie przesteru mogłoby być gorzej. Pleneru na tym się zagra ale próby czy jakieś klubowe koncerty jak najbardziej. I mniej noszenia niż brać główny wzmacniacz i kolumnę, więc tak często robiłem.
Ale z racji finansów wylądowało na allegro. Cena myślę bardzo przystępna, bo za 1000 jest do wzięcia.
W takim przedziale to może też jakiś używany Trace Elliot albo nasz rodzimy Taurus (Box).
Z innych rzeczy w sensownych cenach - Hartke z serii Hydrive to ciekawe rozwiązanie. Odzywa się bardzo sensownie. Ale nie wiem jak z dostępnością używek, a nowe to sporo ponad 2000.
Ale z racji finansów wylądowało na allegro. Cena myślę bardzo przystępna, bo za 1000 jest do wzięcia.
W takim przedziale to może też jakiś używany Trace Elliot albo nasz rodzimy Taurus (Box).
Z innych rzeczy w sensownych cenach - Hartke z serii Hydrive to ciekawe rozwiązanie. Odzywa się bardzo sensownie. Ale nie wiem jak z dostępnością używek, a nowe to sporo ponad 2000.