06-17-2021, 05:29 PM
(04-06-2020, 09:58 AM)Mateusz napisał(a): To jest powdójny precel w najlepszej wg. mnie opcji.
- PJ nie trawie bo jak te pikapy graja razem to brzmi to strasznie slabo MOIM ZDANIEM. A że to ja robie gitary to robie tak żeby mi się też podobało
-Podwójny precel też ma problem - sam precel ok - oba na raz ok, ale sam precel pod mostem brzmi jak pomyłka struna EA brzmi totalnie inaczej niz DG.
Wiec najlepsza opcja to drugi precel pod mostem ale każdy ze spliut coli w tej samej odległości od mostka. Czyli mamy fajny sound razem i fajny sound solo.
to tez moze sie sprawdzić z innym pikapem w pozycji srodkowej. Ale pod mostek bede ładować tylko precle. Dp123 ew Area-J, czy ultra jazz. To wszystko sa precle w obudowie jazza.
Próbek na razie nie mam chociaż chyba Kłosek coś nagrywał na FB.
Wiesz co - jak nie lubię GnR tak uważam, że Duff brzmi spoko. Ten sound tam po prostu siedzi. A to dość typowy PJ. Ale takiego PP/Ja to bym testował jak pokurwiony.
(04-06-2020, 07:59 PM)Mateusz napisał(a): Buzz Sruzz
A wiesz, że Gruby mnie zablokował na fejsie? Zapewne za to, że trochę obśmiałem tę jego patologiczną nienawiść do Ciebie. Trochę jednak przykro, bo zawsze się z nim dogadywałem i uważałem, że poza tą jedną rzeczą to spoko typ.