03-22-2011, 12:45 PM
(03-19-2011, 08:30 PM)OMSON napisał(a): [...] (wtedy nie wiedziałem, że trza .687") - wiec ten zadzwonił do techa z Hipshota a on mu powiedział, że to będzie .708" i tak zostało. [...]na moje .708-.687 daje .021" różnicy, czyli 0,5mm
Czy te 2 mm (.08") różnicy w rozstawie sumarycznym strun bardzo wpłynie na komfort gry - mam na myśli czy struny (zwłaszcza G) nie będą miały tendencji do spadania z podstrunnicy podczas dociskania?
co oznacza, że to mostek o rozstawie 18mm, a nie 17,5, na całości będzie to 2mm różnicy, po 1 mm w każdą stronę.
Bendy na G i tak warto sie nauczyć do góry robić - nawet na preclu mi czasem spada, a tam jest miejsce
będzie żył
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.