Wyjazd na najwiekszy targ muzyczny w Europie
Exclamation 
5.05.2012 - sobota

http://www.musik-produktiv.de/musiker-flohmarkt.html

Bylem tam raz, przywiozlem starą lodowe ampega. Niesamowicie duzo ciekawych rzeczy, tona gitar, wzmacniaczy, perkusji, wszystkiego (kazdy moze przyjechac, kupic, sprzedac za free). W tym roku znajomy organizuje wyjazd busem 7 osobowym. Zbieramy ekipe, potrzebne jeszcze 5 osob, koszt wyjazdu ok 220/osobe. Bus jest "koncertowy" - ma duza pake wiec mozna i sobie dwie lodówy kupić Wink Wyjazd z Wrocławia (pewnie jakos w nocy, zeby byc tam rano - najlepsze okazje; powrot po poludniu)

Obok targu (ktory nie sposob przejsc w ciagu 2h!!!!!) jest chyba najwiekszy sklep muzyczny w Europie - musik-produktiv. Wielkosci mniej wiecej 2-piętrowej Ikei. Wszystko tam jest.

Tu moje fotki z 2009
https://picasaweb.google.com/dustblowbor...en2Maj2009

Jak cos walic na prv ale tylko konkrety. Jak nieuzbieramy w sumie 7 osob to nie pojedziemy.
-
Odpowiedz
dzwonilem i sie pisze tylko zgarnijcie mnie z torunia/poznania, zalatwie jeszcze 1-2 osoby
Odpowiedz
MAteusz - opcja przez poznan nie wchodzi w gre, dochodzi bowiem 120km (x2) + odcinek płatny autostrady. Trasa typu Wrocław-Legnica-granica-Ibbenbueren

EDIT: dla tych, ktorzy chcieliby sie dostac z innego miasta ale boja sie, ze nie beda mieli jak zabrac sprzetu (np. ciężkiego), Wojtek, ktory jest kierowcą ma takie plany trasowe na nastepne m-ce http://www.myspace.com/wojtekmalko/shows - wtedy moglby podrzucic grat. A ja moge przytrzymac sprzet u siebie w sali/studio/domu do tego czasu.
-
Odpowiedz
A byłaby jakaś opcja noclegu we wrocławiu (bo średnio widze jechac 4h do wrocka i potem od razu do dojszlandu i znow 4h do trn). tak bym wpadł dzień wcześniej i w nocy byśmy pojechali, wracamy i bym się gdzieś kimnął ( może z kumplem)

moze zabrac kogos po drodze Torun-wrocław. samemu to mi sie srednio oplaca bo sama bena 300zl, ale jakby z 1-2 osoby jechaly to ekstra. mam minivana wiec damy rade ze sprzetem
Odpowiedz
Ja spania Ci nie zapełnie (chocbym chciał) bo dziele malutką kawalerke z laską i dzieckiem wiec siłą rzeczy nawet na podłodze miejsca nie ma... ale ja mysle, ze spac to bedziesz w drodze powrotnej z Ibbenburen

wyjazd z wro ok 23-24 w pt, powrót ok północy w sobote.
-
Odpowiedz
Wstępnie chętne dwie osoby z Poznania Smile
Odpowiedz
no to moze podjedźcie pod poznań i bedziecie mieć już 4 osoby, ja jeszcze moze jedna załatwie, chyba duzo drozej nie wyjdzie...
Odpowiedz
Panowie wszystko notuje, dzis wieczorem bede wiedzial ile jest osob z wro PEWNYCH NA 100%. Jezeli nie bedzie pewniakow sprawa poznania jest otwarta ale rosną koszty zw. z wieksza iloscia kilometrów i płatną autostradą pzn-granica
-
Odpowiedz
jak poznan wchodzi w gre i bedzie np 250zl to jestem 101% pewniak
Odpowiedz
Grzesiek, jakby co możemy dojechać do Wro pociągiem, dla mnie nie problem!
Odpowiedz
moze jak nie wypali to zoganizujemy jakas druga ekipe w trójkącie bydgoszcz/torun/poznan/inowroclaw/konin/włocławek i okolice?
Odpowiedz
(04-12-2012, 10:33 AM)Mateusz napisał(a): A byłaby jakaś opcja noclegu we wrocławiu (bo średnio widze jechac 4h do wrocka i potem od razu do dojszlandu i znow 4h do trn). tak bym wpadł dzień wcześniej i w nocy byśmy pojechali, wracamy i bym się gdzieś kimnął ( może z kumplem)

moze zabrac kogos po drodze Torun-wrocław. samemu to mi sie srednio oplaca bo sama bena 300zl, ale jakby z 1-2 osoby jechaly to ekstra. mam minivana wiec damy rade ze sprzetem

A to ci wygodniś, ja w poniedziałek pojechałem autostopem do Holandii po Ricka, wróciłem wczoraj popołudniu i w tym czasie spałem góra godzinę w tirze a poza paroma kanapkami które ze sobą wziąłem zjadłem jeden obiad - duże frytki i kawę mrred

Bardzo chętnie bym się przejechał, ale boję się że nie będę mógł się powstrzymać przed kupowaniem wszystkiego co piękne i będę musiał waszego busa sprzedać żeby sobie na to pozwolić - a jak wtedy wrócę? mrred
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
no dobra, po jedna gitare moge jechac sam, ale chcialem kupic kilka
Odpowiedz
Jak wyglądają tam ceny? Da się kupić coś w dobrej cenie?
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Sledz a ile wydales na paliwo w 2 strony?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości