Multiefekt z interfejsem
Witajcie , mam pytanko, jaki fajny multiefekt kupić do ćwiczenia w domu. I tu uwaga, nie chodzi mi generalnie o jakość efektów itd, tylko aby miał interfejs , by była możliwość nagrania ćwiczeń, i fajne podkłady , i jecze jakby była fajna cena Smile, ale to na marginesie Smile Pozdro.
Odpowiedz
Zoom B2.1u ma interfejs na USB i 50 rytmów perkusyjnych. Do ćwiczeń całkiem spoko, jeżeli włącznik ci się zepsuje (ten od automatu perkusyjnego), to można przez external input uruchomić.
Odpowiedz
(09-19-2012, 08:10 AM)MarcusDer napisał(a): Witajcie , mam pytanko, jaki fajny multiefekt kupić do ćwiczenia w domu. I tu uwaga, nie chodzi mi generalnie o jakość efektów itd, tylko aby miał interfejs , by była możliwość nagrania ćwiczeń, i fajne podkłady , i jecze jakby była fajna cena Smile, ale to na marginesie Smile Pozdro.

KORG PX5D PANDORA ale cena taka fajna nie jest ale za all in one się płaci masz interfejs multi + samle ogólnie jest w nim wszystko
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
No dzięki, przeglądne te propozycjemrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości