Taurus BL300H
Witam, siema, lewa w górę! Big Grin

Jako, że praktycznie nic na forum nie znalazłem, to postanowiłem założyć temat - jest to mój pierwszy Cool

Przejdźmy do rzeczy.. Mam zamiar kupić jakiś head i tutaj moją uwagę przykuł w/w Taurus BL300H.
Jak się sprawuje ten sprzęt, jak z wykonaniem?
Sprawdzi się w funky/r'n'b/rocku?

Pozdrawiam i dzięki Smile
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
Kolego szanowny...od takich spraw mamy temacik "jaki sprzęt kupić" Undecided
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
I powstanie drugi temat typu "Wszystko o strunach, gdzie jest wszystko, ale jak chce się coś znaleźć, to się idzie zajebać...

Co do tematu - wzmacniacz warty tej kasy, a nawet 2x tyle. Świetny, głośny, bardzo dobrze się przebija, dobre brzmienie (na pewno podpasi pod podane przez Ciebie gatunki), wykonanie pierwsza klasa. I do tego niska cena i produkt krajowy. Nie zawiedziesz się i myślę, że na tym forum nie znajdzie się chyba nikt, kto się ze mną nie zgodzi Wink
Odpowiedz
Oj, no przepraszam, nie zauważyłem, a chodziło mi konkretnie o Taurusa Big Grin
Dzięki za informację. Jak dojdzie jeszcze kilka, to będzie można usunąć temat.. Smile

Odpowiedz
Nie wiem co to za pomysł, żeby wszystko wrzucać do jednego tematu "Jaki sprzęt kupić" - od monitorów i komórek po małe comba do grania neutral2

Imo tamten powinien być tylko do rzeczy nie stricte basowych.
Odpowiedz
a na forum powinien być pierdolnik... a opcję szukaj w ogóle wyjebmy!
Odpowiedz
(08-12-2010, 08:15 AM)hubertgal napisał(a): a na forum powinien być pierdolnik... a opcję szukaj w ogóle wyjebmy!

Z całym szacunkiem, ale w tym temacie "jaki sprzęt kupić" już ciężko się połapać, dostać jakąś rzeczową informację, a co dopiero coś sensownego znaleźć n/t wzmaka przedzierając się przez trudne i rzeczowe wybory komórki/głośników/parówek/tłuczka do mięsa.
Poza tym w takim temacie można zebrać info o danym piecu i będą to informacje rzeczowe i w jednym miejscu.
Odpowiedz
poszły już odpowiednie postulaty na PW do paki i w dziale uwagi dotyczące forum też już są. więc nie prowadźmy dalej tej dyskusji.
Odpowiedz
Zamiast mi pomóc, dać jakieś info na temat tego Taurusa, to się kłócicie. Ale zgodzić się muszę, jest bałagan, tak samo jak z tematem o sprzedaży. Potrzeba więcej 'pokoi', jak np. tutaj: www.forum.magazyngitarzysta.pl Wink

Odpowiedz
Taurusy dobrze gadają w black line fakt brakuje wyjść di i pętli efektów, tuner ale jeżli chodzi o brzmienie to za tą cene jest to przyzwoity head . Ja bym celował w jakąś uzywke forumowicz Brodarek podajże ma do sprzedania taki head dogadaj się z nim.Ale za cene nówki black line wziałbym używke taurusa sl 300 lub ashdowna abma .
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
No dokładnie tak, ten head forumowicza. Smile

E: Kupił ja! Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości