Zdjęcia Sprzętu!
Teh P-Bass iz teh sexy one!
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(07-13-2011, 11:30 PM)mazdah napisał(a): [Obrazek: imgprobownia]

Dawnom nie wrzucał gratów swoich, a że dzisiaj robiliśmy małe przemeblowanko na próbowni to wrzucam.
Dostałem zaszczytne miejsce obok pralki Wink

fajne zdjęcie takie vintageowe, sprzęt też niczego sobie wielkie pozdro
www.pataconez.com - klip na stronie!!
Narazie tyle, zdjecie rozmazane ale ręce mi sie trzęsą bom podniecon silnie Big Grin
Otóż o 10 dziś dostałem telefon od Pana kuriera, że stoi pod domem.
Zatem przedstawiam Wam moją nową kochankę:

[Obrazek: flibas.jpg]

Potem więcej wrzucę Big Grin

Odpowiedz
Jak gada? Smile
Odpowiedz
Nie wierzę... kupiłeś bas dla dzieci i dziewczyn??? mrgreen
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
masz plamę na dywanie! Wink
Odpowiedz
(07-15-2011, 08:54 AM)Pecu napisał(a): Nie wierzę... kupiłeś bas dla dzieci i dziewczyn??? mrgreen

+pizdylinion

mrgreenmrgreenmrgreenmrgreenmrgreen
Odpowiedz
@WTF: Za to wzmacniacz masz słuszny, mam dokładnie ten sam w domu.

I, nie, nie zakładamy brotherhooda chytry
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
HA własnie o wzmaku większość szanownych forumowych kolegów sie wypowiadała niepochlebnie Big Grin Po kilku minutach gry na nim dzisiaj stwierdzam - CHUJA sie znajo! Big Grin

Gada pieknie, soczyscie, atakwoac mogie mocno i nic nie strzela z pikapa.
Plama na dywanie to wychodzone butami miejsce bo jest to droga od drzwi do balkonu i jak mam łózko rozłożone to tylko po tej czesci dywanu chodze Big Grin

Co do kolorystyki ja go troszkę po swojemu przerobię Smile Nie bedzie juz tak gejowski Wink

Odpowiedz
O ja pierdole Big Grin Big Grin

Odpowiedz
(07-15-2011, 09:02 AM)wtf napisał(a): HA własnie o wzmaku większość szanownych forumowych kolegów sie wypowiadała niepochlebnie Big Grin Po kilku minutach gry na nim dzisiaj stwierdzam - CHUJA sie znajo! Big Grin

Bo oni na niego patrzą przez pryzmat nagłaśniania stadionu tudzież "targania moszną". Oczywiście z pięknym fortepianowym basem chytry
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
ja mam dość fortepianowego soundu, chcę mruka w dole, a chłopaki w Sphere nie pozwalają mi sprzedać spectora Sad
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
@WTF: O kuźwa. Plastikowa gitarka z żyłkami zamiast strun i stare radio. Coś Ty kupił? Wink

Dawaj próbki Big Grin

@Burn: Rzuć tą kapelę. Zacznij chodzić w sandałach i graj bluesa mrgreen
Gram na nerwach.
Odpowiedz
miklo: coraz większe chęci mam rzucić i pograć jakiś sludge z domieszką oldschoolu w klimatach Obitegary/Boldfrałer, ale szkoda mi wysiłku włożonego w nagranie płyty...
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-15-2011, 09:07 AM)miklo napisał(a): @WTF: O kuźwa. Plastikowa gitarka z żyłkami zamiast strun i stare radio. Coś Ty kupił? Wink

mrgreenmryellowmrpinkmrredmrbluemrorangemrgraymrniggermrwhitemrhomomrbrylant
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 35 gości