Zdjęcia Sprzętu!
Yyyyy...więcej gał i kombinacji już nie dało rady zamontować w tym pudełku?chytry ja pierdziu...lubię czasem pokręcić w preampie ale to zajmuje mi 30 sekund -> potem granie. A w tym przypadku to zajoba bym dostał. Nie dla mnie sprzęt... Undecided
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Przecież tak dużo tu tego nie ma. Gain, sekcja EQ z parametrykiem, master i filtry... To co w innych wzmakach mniej więcej...
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(09-22-2011, 10:11 AM)SUVV napisał(a): Yyyyy...więcej gał i kombinacji już nie dało rady zamontować w tym pudełku?chytry ja pierdziu...lubię czasem pokręcić w preampie ale to zajmuje mi 30 sekund -> potem granie. A w tym przypadku to zajoba bym dostał. Nie dla mnie sprzęt... Undecided

Tu masz mniej gałek: http://www.handbox.pl/Black-Emperor-Head...y-p15.html

Tekst ze strony wydaje mi się średnio przekonywujący.
Jednak, wzmak ciekawy. Taki 'fajniejszy' SVT3?
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
hehe... z mojej strony to był lekki sarkazm Wink w żaden sposób nie krytykuję tego heada bo może być niezłą zabawką.

Dla mnie to jest idealne rozwiązanie:

[Obrazek: 4415050000_frt_wlg_001.jpg]
...mO_Om...

Odpowiedz
To jest tylko końcówka mocy Tongue
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
No o to chodzi. Co za dużo gałek to niezdrowo Wink
Odpowiedz
dexter... to jest "aż" końcówka mocy Wink

Serio...ja używam preampów w podłodze albo w wiosełku a korekcja na ampie to ostatecznie. Ale każdy woli co innego Wink
...mO_Om...

Odpowiedz
[Obrazek: 79364015-0906-8e83.jpg]

A co powiecie na to? Wbrew pozorom bardzo user friendly.
Odpowiedz
ale w preampie chyba chodzi o to, zeby byly galki? Zreszta, powodzenia z takim sprzetem na jakichkolwiek koncertach. Nie ustawisz nichuja
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Bardzo zacna główka.
Odpowiedz
(09-22-2011, 12:11 PM)Bolem napisał(a): ale w preampie chyba chodzi o to, zeby byly galki? Zreszta, powodzenia z takim sprzetem na jakichkolwiek koncertach. Nie ustawisz nichuja

Nie jestem pewien czy to do mnie. Jeśli tak to proszę o czytanie ze zrozumieniem - używam preampów w podłodze - w headzie mi już nie są tak potrzebne Wink
...mO_Om...

Odpowiedz
(09-22-2011, 12:35 PM)SUVV napisał(a):
(09-22-2011, 12:11 PM)Bolem napisał(a): ale w preampie chyba chodzi o to, zeby byly galki? Zreszta, powodzenia z takim sprzetem na jakichkolwiek koncertach. Nie ustawisz nichuja

Nie jestem pewien czy to do mnie. Jeśli tak to proszę o czytanie ze zrozumieniem - używam preampów w podłodze - w headzie mi już nie są tak potrzebne Wink

tak, czesto 3 galki nie wystarcza

Zreszta, nie bede tlumaczyl, o tym trzeba sie po prostu samemu przekonac
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(09-22-2011, 10:11 AM)SUVV napisał(a): Yyyyy...więcej gał i kombinacji już nie dało rady zamontować w tym pudełku?chytry ja pierdziu...lubię czasem pokręcić w preampie ale to zajmuje mi 30 sekund -> potem granie. A w tym przypadku to zajoba bym dostał. Nie dla mnie sprzęt... Undecided

to tylko tak strasznie wygląda bo head ma końcówke 2x500 wat lub bridge 1000 wat przy 2 kolumnach możesz sobie osobno dla każdej ustawić master i palete brzmień(matrix) czyli środek ,rozmawiałem z panami z hand boxa i biorą przykład z najlepszych czyli ampegaBig Grin podobne rozwiązania
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
[Obrazek: Od3j5.jpg]
niebieskiego alembica jeszcze nie widziałem, podobiemiesie
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Jurecki ma chyba niebieskiego.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości