Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
10-01-2011, 10:39 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2011, 10:39 AM przez Długi.)
(09-29-2011, 09:44 PM)bratekr napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=BlGibhuob...st&list=UL
Geddy Lee. Grzmi.
Potęga basu, bez dwóch zdań :-)
Tu fajna wersja koncertowa tego samego kawałka. Na poczatku wstawka z chłopakami z "South Parku". Im sekcja też nieźle "siedzi" 
Liczba postów: 3843
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
(09-27-2011, 08:15 PM)herp napisał(a):
MOC! MOC DRZEMIE W DISCO!
Uwielbiam to!!!!
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
bratekr, billbo, Długi: jak mawia Tim Com: "Geddy Lee is totally messed up" 
zamiast takiego cienkiego bzyczenia wolę taką lawę:
http://1800mb.com/download-convert/?url=...c51e93qyd5
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 568
Liczba wątków: 20
Reputacja:
1
Burning - dobra betoniara, Audioslave dawalo rade
Reputacja:
10
jazz w ampega + "drive z palca"
musi dawać radę
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 7717
Liczba wątków: 12
Reputacja:
1
10-01-2011, 12:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2011, 12:22 PM przez WoRW.)
Audioslave- miód!
Burn - zauważ, że Tim nie gra tutaj szybkich partii, a Geddy zapiernicza jak sam szatan
Mój Stagg przy mocnej grze między pickupami gada podobnie co Geddy. Nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale trochę za dużo 'ku*wy' jak dla mnie
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]
Reputacja:
10
to na chuj szybko grać, jak gorzej brzmi? 
zauważ jakie kładę partie w Sphere - wszystko nakurwia byle szybciej, a bas leje smołę... i działa to razem.
Można?
Liczba postów: 7717
Liczba wątków: 12
Reputacja:
1
Inaczej, a nie gorzej
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]
Reputacja:
10
pfff, dla mnie Geddy nie ma mięcha
Liczba postów: 12308
Liczba wątków: 44
Reputacja:
4
Jak na lata osiemdziesiąte to koleś dawał lawą jak dla mnie. Chyba tylko Geezer wtedy brzmiał mocniej.
Takie tam granie.
Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Liczba postów: 3843
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
Może jestem ignorantem, ale takie brzmienie jak Geddy Lee zupełnie mi nie podchodzi. Co innego to mięcho co Burn wrzucił
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410
Reputacja:
10
10-01-2011, 04:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2011, 06:15 PM przez Burning.)
bratekr - lawy tam nie ma za grosz, jest bzyk..
mocne brzmienie basu w latach 80? proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=Gk4iKWA1Fow i Geddy może ssać pałkę  (nie ujmując nic jego umiejętnościom, ale brzmi cienko...)
Liczba postów: 2409
Liczba wątków: 10
Reputacja:
2
 Nie wiem co się ostatnio dzieje na tym forum, ale mam wrażenie, że co nowsze posty to głupsze. Taka ogólna refleksja.... Najpierw jakieś pojeżdżanie Manchesterowi, teraz twierdzenie, że Geddy słabo brzmi.... srsly ??? To chyba nawet dobrze, że ostatnimi czasy mam czas, żeby tylko przeglądać niektóre tematy. Strach pomyśleć co się w mordce dzieje.
Liczba postów: 8285
Liczba wątków: 21
Reputacja:
2
(10-01-2011, 04:59 PM)motyx napisał(a): Nie wiem co się ostatnio dzieje na tym forum, ale mam wrażenie, że co nowsze posty to głupsze. Taka ogólna refleksja.... Najpierw jakieś pojeżdżanie Manchesterowi, teraz twierdzenie, że Geddy słabo brzmi.... srsly ??? To chyba nawet dobrze, że ostatnimi czasy mam czas, żeby tylko przeglądać niektóre tematy. Strach pomyśleć co się w mordce dzieje.
to samo wrażenie odnoszę. ale tylko czytam i uśmiecham się do monitora.
obrazki się zesrały.
Reputacja:
10
motyx - każdy ma swój gust...
mogę dodawać do każdego postu 'moim zdaniem'
i z tego wyniknie, iż moim zdaniem Manchester jest potwornie słaby, a brzmienie basu w Rush w ogóle mnie nie jara.
I to zdanie mam niezmienne od lat.. nie mam prawa tak uważać?
ok, jestem głuchy, a inni mają monopol na prawdę :S
|