Klinika GASu
Rainbow 
Jakby tylko precla na ryśka zmienić mrpink To bym mógł adoptować chytry
OMG
Odpowiedz
Mam GAS na to:

[Obrazek: P1530960.JPG]

[Obrazek: P1530971.JPG]

Bardzo mi się podoba, do napierdalania jak znalazł mrgreen
Odpowiedz
[Obrazek: ergegn.th.jpg]

Zazdrosny? mrbrylant

W ogóle nie czuje się grając na basach z humbami, więc wg mnie jest chujowy. Musiałbym mieć go na kilka godzin tylko dla siebie, to mógłbym się wypowiadać, a teraz - nie znam się, wiec sie wypowiadam Big Grin
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
nie, wolę akurat 5 Tongue
Odpowiedz
Tożto jeden pies czy 4 czy 5.Emotka_2755
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(10-04-2011, 10:07 PM)Viking napisał(a): Mam GAS na to:

[Obrazek: P1530960.JPG]

[Obrazek: P1530971.JPG]

Bardzo mi się podoba, do napierdalania jak znalazł mrgreen

Doskonały strzał milordzie Emotka_2497 Emotka_2755
Odpowiedz
(10-04-2011, 10:23 PM)WoWR napisał(a): W ogóle nie czuje się grając na basach z humbami
Da się przyzwyczaić, albo G&L jest czuły na artykulację. Ja się czuję. Aż za bardzo. Czuję swoje cholerne błędy i mnie to irytuje Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(10-05-2011, 02:11 PM)miklo napisał(a):
(10-04-2011, 10:23 PM)WoWR napisał(a): W ogóle nie czuje się grając na basach z humbami
Da się przyzwyczaić, albo G&L jest czuły na artykulację. Ja się czuję. Aż za bardzo. Czuję swoje cholerne błędy i mnie to irytuje Wink

Oj, jest - przez pierwsze 10 minut grania na takim, wkurwiałem się niesamowicie, ale idzie się skorygować z czasem na pewno. Wink
Miałem takie wiosło (G&L) u siebie przez dwa i gdyby nie kołkowaty na maksa kołek... tzn. gryf... to bym na takiego polował. Wymagające wiosło, ale dużo oddaje potem na pewno. Smile
Odpowiedz
Te Humby w GLu to w ogóle okrucieństwo jakieś jest. Ja pierwsze dwa numery nie wiedziałem co się dzieje, a potem łapy się nauczyły Smile
Odpowiedz
Rainbow 
[Obrazek: Yamaha_virago_wydech.jpg]
OMG
Odpowiedz
To jest znacznie ciekawsze
[Obrazek: 33yngok.jpg]
Odpowiedz
Rainbow 
Pfff... wolę virażkę Wink Prosta, ładna i możliwa do kupienia, bo nie jest jeszcze jakoś super droga Wink
OMG
Odpowiedz
Co do ceny masz racje.
Odpowiedz
(10-05-2011, 02:22 PM)zakwas napisał(a): Oj, jest - przez pierwsze 10 minut grania na takim, wkurwiałem się niesamowicie, ale idzie się skorygować z czasem na pewno. Wink
Miałem takie wiosło (G&L) u siebie przez dwa i gdyby nie kołkowaty na maksa kołek... tzn. gryf... to bym na takiego polował. Wymagające wiosło, ale dużo oddaje potem na pewno. Smile
Jak pomacasz wersje 5-strunowa, to pojdziesz przeprosic. Wink
Latwiej sekwoje objac, niz ten gryf Big Grin
Odpowiedz
(10-05-2011, 11:19 PM)goly napisał(a):
(10-05-2011, 02:22 PM)zakwas napisał(a): Oj, jest - przez pierwsze 10 minut grania na takim, wkurwiałem się niesamowicie, ale idzie się skorygować z czasem na pewno. Wink
Jak pomacasz wersje 5-strunowa, to pojdziesz przeprosic. Wink
Latwiej sekwoje objac, niz ten gryf Big Grin

oj tam oj tam Big Grin Emotka_2755 kupiłem w ciemno G&L L2500 Tribute sugerując się tylko testami z neta....i zakup okazał się zajebiście trafiony Smile niejednokrotnie po sztukach spotykałem się z opiniami że sound zajebiście siedzi w kapeli i pasuje do wykonywanego repertuaru ( to do czego zazwyczaj ten bas jest podłączony pomijam Tongue ) Big Grin

Gryf owszem, masywny Smile choć dla mnie zdecydowanie przyjemniejszy od lotniskowców pokroju Ibaneza BTB...

Wymagające wiosło...cóż, osobiście nie odczułem żadnych wymogów ze strony instrumentu....Smile może jedynie tyle że lubi żeby go od czasu do czasu mocniej potraktować Tongue
Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości