Bassturbation 2011 Studio 7 Piaseczno
Ja też mogie ? Smile Przywiozę coś ciekawego basowego. Głowę hybrydową o niecodziennej konstrukcji.
Odpowiedz
Jak pozwolisz sobie ją skraść to tak!
Odpowiedz
(12-01-2011, 07:59 PM)Igorro napisał(a): Ja też mogie ? Smile Przywiozę coś ciekawego basowego. Głowę hybrydową o niecodziennej konstrukcji.

Inni mogą Ty masz wręcz obowiązekSmileSmileSmile

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
igorro musi nadrobic zaleglosci!!
Odpowiedz
Ja bym zabrał tylko mojego GMR, przy nagrywce singla realizator wybrał jego zamiast studyjnego jazz basa, więc chyba mogę się chwalić Wink
Odpowiedz
(12-02-2011, 06:24 AM)paluch1986 napisał(a): Ja bym zabrał tylko mojego GMR, przy nagrywce singla realizator wybrał jego zamiast studyjnego jazz basa, więc chyba mogę się chwalić Wink
Może nie chciał, żebyś przez miks się przebił, boś kaszanił? Wink

A tak serio - pewnie gada jak trzeba. Przytargaj!
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Miałem proste partie, numer ograny, wyszedłem ze studia po dwóch podejściach Tongue
Odpowiedz
No to już na 100% przywoź Big Grin Big Grin Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
a mam brać mój stack (znaczy pivey z ldmem?) czy raczej nie warto?Big Grin bo yama będzie napewnoBig Grin!
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
Rainbow 
Ludzie zwolnijcie... Tongue Nie ma jeszcze nawet przykładowego terminu, a wy już się podniecacie co zabierzecie ze sobą.
OMG
Odpowiedz
Zamilcz, burzysz się bo nikt nie będzie chciał ograć Twojego udawanego Ricka mrgreen

Ja wezmę ze sobą MMa i Jazz'a, coby mnie ludzie utwierdzili że jestem głuchy i mam głuche wiosła. I pedałpodłogę też w sumie mógłbym wziąć Wink
Odpowiedz
Rainbow 
(12-02-2011, 10:20 AM)Maciejeq napisał(a): Zamilcz, burzysz się bo nikt nie będzie chciał ograć Twojego udawanego Ricka mrgreen

Ja wezmę ze sobą MMa i Jazz'a, coby mnie ludzie utwierdzili że jestem głuchy i mam głuche wiosła. I pedałpodłogę też w sumie mógłbym wziąć Wink

Nikt nie będzie chciał, gdyż nie biorę go ze sobą, o ile w ogóle dam radę przyjechać mrpink
OMG
Odpowiedz
Też chętnie bym się pojawił, ale tym razem raczej bez żadnego sprzętu. Grać nie umiem, mój precel na poprzednim spotkaniu został już wymacany i ustawionyWink
A jakiś temat spotkania będzie?
Odpowiedz
proponowałbym coś o kostkach/efektach w kontekście basu, albo jakieś testy nagrywania basu chytry
Odpowiedz
(12-02-2011, 10:23 AM)Brylant napisał(a):
(12-02-2011, 10:20 AM)Maciejeq napisał(a): Zamilcz, burzysz się bo nikt nie będzie chciał ograć Twojego udawanego Ricka mrgreen

Nikt nie będzie chciał, gdyż nie biorę go ze sobą, o ile w ogóle dam radę przyjechać mrpink

To na chuj się wypowiadasz?

[Obrazek: Trollface_HD.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości