Zdjęcia Sprzętu!
(12-14-2011, 11:35 AM)unclefucker napisał(a): Dobra dawać adresy, zobaczę co w mojej mocy Big Grin WoWR 440zł? brzmi uczciwie Big Grin

chyba 440 miesięcznie w 12 ratach Wink
Odpowiedz
Zrobiłbym gałę za 2tone bursta.

Albo dwie.

Odpowiedz
(12-14-2011, 11:52 AM)Misio napisał(a): Zrobiłbym gałę za 2tone bursta.

Albo dwie.

To ja się poddajęHuh
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
przykrecaj oryginalny pickguard do 68, ale juz. KURWA!! Emotka_2283

Big Grin

no i chyba nie musze wspominac, ze z blachami ten niebieski wyglada 100x bardziej sexy? chytry
Odpowiedz
Misio: tobacco, czy sienna Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Tobacco.

Odpowiedz
nie oszukujmy sie burn, twoj jazz jest do dupyBig Grin nikomu nie podoba sie sienna, masz hujowy mostek, deska z 4 kawalkow no i rocznik nawet nie z lat 70;D

ale oczywiscie mozesz twierdzic, ze to najfajniejszy jazz na swiecie, nikt ci nie broni mrgreen

a ten jazz wujka to nie tabbacoBig Grin po prostu czerwony juz tak wyplowialBig Grin
Odpowiedz
(12-14-2011, 11:49 AM)Fabian napisał(a):
(12-14-2011, 10:58 AM)WoWR napisał(a): Nigdy w życiu. Big Grin
Poważnie nie potrafię grać prób/koncertów na obu pickupach (chyba, ze chce porządnie zamulić, co się rzadko zdarza - nie gram reggae).

Aaa, zapomnialem wczesniej napisać, najmocniejszy sygnał jest na singlu. Na obu jest więcej górki, ale sygnał nie jest tak mocny.

A, jeżeli ci zamula na dwóch, to sorry Wink

Mi nic nie muli mrred
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
paka: chujowy, ale bojowy Emotka_2755
nareszcie powrót do grania defu na weselnym basie Big Grin

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
[Obrazek: n2oAv.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Rainbow 
Byłby bardzo fajny, gdyby nie aktyw (ble!) i ta główka wygląda strasznie Tongue
OMG
Odpowiedz
brzydka główka, ale czarny hardware roxxx
sam myślałem, czy nie kupić czarnego mostka i blaszki, ale nie chciałem zmieniać kluczy

Odpowiedz
chyba w 120 ratachSmile
Odpowiedz
nie ten temat
Odpowiedz
Rainbow 
Ten po lewej wygląda jak zabawka Wink

[Obrazek: attachment.php?attachmentid=239836&d=1323624758]
OMG
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości