Rack na wzmacniacz
Dobra,wydało się,okłamałem Was.
To był pasażer nie kierowca,ale my chyba nie o tym Wink my mistake.
Odpowiedz
Kowal: Współczuję. Nieźle ten ktoś musiał jebnąć drzwiami. To był rack Adam Hall?

Faktycznie, fajna promocja jest na tego Paco na Allegro, sam bym z niej skorzystał gdybym potrzebował. Wink
[Obrazek: sygn1]
Sadowsky strings -> GMR Bassforce V EMG DC -> Neutrik/Samson -> PW CT-04 -> Neutrik/Samson -> Hartke HA3500 -> Klotz -> Hartke 410 TP + Korg PX4D Pandora do ćwiczenia
Odpowiedz
(06-09-2010, 08:17 AM)mikael napisał(a): Faktycznie, fajna promocja jest na tego Paco na Allegro, sam bym z niej skorzystał gdybym potrzebował. Wink

fajna ale • dopuszczalne obciążenie racka - 20 kg
czyli o 2 za malo na moj wzmak Tongue ale na markbassa by bylo
Odpowiedz
(06-09-2010, 11:05 AM)Andrzejoff napisał(a):
(06-09-2010, 08:17 AM)mikael napisał(a): Faktycznie, fajna promocja jest na tego Paco na Allegro, sam bym z niej skorzystał gdybym potrzebował. Wink

fajna ale • dopuszczalne obciążenie racka - 20 kg
czyli o 2 za malo na moj wzmak Tongue ale na markbassa by bylo

Co masz za head??
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
tubepath 10.1 Wink teraz trzymam go w jakims plastkowym chujku podobnym do tego co kowal zniszczyl, ale od wakacji koncerty wiec pewnie wyladuje w jakims barczaku. z 6u bo planuje dla niego kilku kolegow :]
Odpowiedz
(06-09-2010, 11:21 AM)Andrzejoff napisał(a): tubepath 10.1 Wink teraz trzymam go w jakims plastkowym chujku podobnym do tego co kowal zniszczyl, ale od wakacji koncerty wiec pewnie wyladuje w jakims barczaku. z 6u bo planuje dla niego kilku kolegow :]

A no to fakt przy takiej końcówce to porzadny klocek(tubepath) waży swoje 20kg.Ale większość wzmacholi do montarzu ,do racka waży do 14 kg .Także ten case paco w wersji economy spokojnie daje rade na mojego ampega jak ulał.
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
(06-09-2010, 08:17 AM)mikael napisał(a): Kowal: Współczuję. Nieźle ten ktoś musiał jebnąć drzwiami. To był rack Adam Hall?

I tu o zgrozo normalnie otworzył drzwi...
To jest American Audio,porównywałem sobie kiedyś z tymi Adam Hallami to mój wydawał się solidniejszy.

Nigdy więcej tego typu skrzyń!
Odpowiedz
miałem kiedyś rack z abs-u, bodajże SKB czy jakoś tak... jak podnosiłem go z Ampegiem w środku to czułem jak cały rack się wygina ku dołowi... zgroza ;\
Odpowiedz
(06-09-2010, 12:57 PM)Kowal napisał(a): To jest American Audio,porównywałem sobie kiedyś z tymi Adam Hallami to mój wydawał się solidniejszy.
Trzeba było zrobić crash-testy. Smile Mój kilka razy uderzył o beton upadając z pozycji stojącej na bok (nie dawajcie nic do niesienia pijanym gitarzystom) oraz uderzał wiele razy dosyć mocno o schody podczas niesienia (...i perkusistom) i wszystko z nim i wzmakiem ok póki co. Drewniane racki w chuj ciężkie są jak dla mnie.
[Obrazek: sygn1]
Sadowsky strings -> GMR Bassforce V EMG DC -> Neutrik/Samson -> PW CT-04 -> Neutrik/Samson -> Hartke HA3500 -> Klotz -> Hartke 410 TP + Korg PX4D Pandora do ćwiczenia
Odpowiedz
A ja mam takie pytanie-mam już CLke i będę ją zostawiać w salce prób-w związku z tym, że nie chciałbym by wzmak był używany przez innych grajków śmigających na tej salce to chciałbym sobie kupić taki case na CLke, który umożliwiałby jej zamknięcie. Jest takie coś do dostania ?Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(06-10-2010, 12:58 PM)JAACA napisał(a): A ja mam takie pytanie-mam już CLke i będę ją zostawiać w salce prób-w związku z tym, że nie chciałbym by wzmak był używany przez innych grajków śmigających na tej salce to chciałbym sobie kupić taki case na CLke, który umożliwiałby jej zamknięcie. Jest takie coś do dostania ?Smile

o właśnie, ja też szukam takie go racka (lub zamknięć do niego) coby można było zamykać na kluczyk
Odpowiedz
(06-10-2010, 01:15 PM)Viking napisał(a):
(06-10-2010, 12:58 PM)JAACA napisał(a): A ja mam takie pytanie-mam już CLke i będę ją zostawiać w salce prób-w związku z tym, że nie chciałbym by wzmak był używany przez innych grajków śmigających na tej salce to chciałbym sobie kupić taki case na CLke, który umożliwiałby jej zamknięcie. Jest takie coś do dostania ?Smile

o właśnie, ja też szukam takie go racka (lub zamknięć do niego) coby można było zamykać na kluczyk

ten z paco co mam ma wszystkie zapięcia na kluczyk ,o ten:

http://www.allegro.pl/item1062961235_pac...fekty.html

a tu masz sam zamek też w paco kupisz :

http://www.paco-cases.pl/shop/index.php?...wany-46x75
Odpowiedz
Te Paco są spoko, ale CL'ka chyba nie wejdzieWink

Edit:
http://www.paco-cases.pl/shop/index.php?...ersji-head
ten byłby dobry, tylko przy zamówieniu musiałbyś poprosić o opcję kluczykaWink

Odpowiedz
(06-10-2010, 01:51 PM)szczegut napisał(a): Te Paco są spoko, ale CL'ka chyba nie wejdzieWink

Edit:
http://www.paco-cases.pl/shop/index.php?...ersji-head
ten byłby dobry, tylko przy zamówieniu musiałbyś poprosić o opcję kluczykaWink

Jacca musi sobie zrobić skrzynie na zamówienie najlepiej ,paco nie ma w ofercie standardowej takich wymiarów .Przez wage wzmaka ja bym wybrał takie zamki:
http://www.paco-cases.pl/shop/index.php?...ny-102x121
Odpowiedz
Czyli jednym slowem pozostaje mi jedynie robienie takiej skrzynki na zamówienie? ;/
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości