[chwalę się] I'm back!
Witamy ponownie! Piękny basik, pamiętam jak go Bastardzina kupował.
Odpowiedz
mam nadzieje,że PX4d lub nowszą
Odpowiedz
(06-11-2010, 03:57 PM)Floyd napisał(a): mam nadzieje,że PX4d lub nowszą

PX4D - bardzo fajnie gada. A i nagrywać można!
Odpowiedz
No i czad Big Grin

(06-11-2010, 11:36 AM)Hannibal napisał(a): Drugim powodem są podziękowania - dla Basstarda za pomoc, za dobrą cenę i zrozumienie sytuacji.

Oj tam oj tam... Ty potrzebowałeś kupić, ja potrzebowałem zapłacić za prąd Wink

Niech grzmi!

(06-11-2010, 02:03 PM)asmo napisał(a): E jest z innego kompletu co A, D i G? Różnią się kolorem O: Czy mi się wydaje? Ślepy jestem mrgreen

EBSy z jednego kompletu, zakładane osobiście przeze mnie i grane może ze 3-4 razy.
Odpowiedz
(06-11-2010, 04:11 PM)Basstard napisał(a): EBSy z jednego kompletu, zakładane osobiście przeze mnie i grane może ze 3-4 razy.

Czuć. Smile

Ale...
To jest zupełnie inny typ brzmienia. Zupełnie inna konstrukcja (nigdy wcześniej nie grałem na NTB), inny rozkład strun (na całej długości szerokość taka sama). Ale... Jest zajebista basówka. Smile
Odpowiedz
Owszem, z duszą Smile Niech służy!
Odpowiedz
gratulowałem już na FB.
Miałem okazję u Lucka na niej chwilę pograć i naprawdę kawał wiosła. Zajebiście plastyczne i dobry basista może z niej duuużo wycisnąć Smile

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
gratz Emotka_2497

a jak znowu wpadniesz na pomysł zerwania z basem, to zorganizujemy na forum ustawkę i pojedziemy Ci wpierdolić. albo schlać tak, że zmienisz zdanie Wink
Odpowiedz
! ooeesssuu! Piękna od stóp do głów! GRATZ!
Odpowiedz
no nareszcie ;d jak znowu ci cos strzeli, to pierwszy osobiscie cie zloje, zaraz za mna jacek ;d pzdr
[Obrazek: 2d0nfkj.jpg]

Maruszczyk Jake 4P Goldfinger / MCB Warrior V > EHX Qtron+ > Boss ODB-3 > GK 700RB mkII > NoisyBox 410 > i tak słabo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości