Zdjęcia Sprzętu!
z kąpa
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(12-30-2011, 02:55 PM)paka napisał(a):
(12-30-2011, 12:38 PM)JAACA napisał(a): [Obrazek: vmpwcx.jpg]

slina

"o żesz ty kruwa chuju" slina

Chuj wi co o tym myśleć. Z jednej strony ktoś, kto płaci - strzelam - 20 tys za w sumie proste urządzenie, jakim jest gitara basowa, być może jest dręczony przez jakieś niepokoje natury niefizycznej, że tak to delikatnie ujmę. Z drugiej zaś, w kraju pochodzenia basu, kierowca autobusu może na niego zarobić w 2 miesiące. A to już nie wygląda tak źle.
"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
Criswell można jaśniej o tych "niepokojach natury niefizycznej" ? Co do stwierdzenia, że w Anglii na wal'a ludzie zarabiają w 2 miechy - nie zgodzę się z Tobą - ale to jest temat na odrębną dyskusję, która nijak nie ma nic wspólnego z ogólno pojętą tematyką "basową"...
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Rainbow 
(01-04-2012, 03:52 PM)Criswell napisał(a):
(12-30-2011, 02:55 PM)paka napisał(a):
(12-30-2011, 12:38 PM)JAACA napisał(a): [Obrazek: vmpwcx.jpg]

slina

"o żesz ty kruwa chuju" slina

Chuj wi co o tym myśleć. Z jednej strony ktoś, kto płaci - strzelam - 20 tys za w sumie proste urządzenie, jakim jest gitara basowa, być może jest dręczony przez jakieś niepokoje natury niefizycznej, że tak to delikatnie ujmę. Z drugiej zaś, w kraju pochodzenia basu, kierowca autobusu może na niego zarobić w 2 miesiące. A to już nie wygląda tak źle.

Zazdrość to bardzo brzydka cecha, a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają.
OMG
Odpowiedz
Ale ten gryf przykręcony do dechy, to marny jest Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(01-04-2012, 04:10 PM)Brylant napisał(a): Zazdrość to bardzo brzydka cecha, a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają.
To raczej dywagacje nt różnic ekonomicznych pomiędzy uk a Polską. Co do pieniędzy: "Prices from £3500" napisano na oficjalnej stronie, więc żadna tajemnica.

"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
(01-04-2012, 04:21 PM)miklo napisał(a): Ale ten gryf przykręcony do dechy, to marny jest Wink

Short scale fretless.
Odpowiedz
Criswell: prędzej dam 20tys za bas, niż 200tys za auto Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Rainbow 
(01-04-2012, 04:25 PM)Criswell napisał(a):
(01-04-2012, 04:10 PM)Brylant napisał(a): Zazdrość to bardzo brzydka cecha, a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają.
To raczej dywagacje nt różnic ekonomicznych pomiędzy uk a Polską. Co do pieniędzy: "Prices from £3500" napisano na oficjalnej stronie, więc żadna tajemnica.

Takie różnice były i będą, więc raczej nie ma sensu wspominać o tak oczywistych rzeczach. Lepiej cieszyć się, że jeden z forumisiów będzie miał wręcz "legendarne" wiosło Smile
OMG
Odpowiedz
(01-04-2012, 04:25 PM)Criswell napisał(a):

Napiszesz może co miałeś na myśli ?

Odpowiedz
po mojemu, to kolega sugeruje żeś psychol mrgreenEmotka_2755
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Fuck Yeah Wink Nim się kogoś oceni warto by go chociaż poznać Wink

Odpowiedz
ja ci tam zazdroszcze w chuj ale bez takich tekstów kurna!;d

chociaz jak kupisz mustanga to sam nie wiem;d!
Odpowiedz
[Obrazek: jbglamour_web.jpg]

Takiego kcem Big Grin
Odpowiedz
(01-04-2012, 07:57 PM)Igorro napisał(a): [Obrazek: jbglamour_web.jpg]

Takiego kcem Big Grin
slina

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości