Mensinger / Maruszczyk B-Hood
A według mnie, to tofik Yarzenioovy wygląda bardzo smacznie! MMMmmmmmm!!!
Maruszczyk Elwood X5A + Euphonic Audio iAMP 800 + NoisyBox 48
Odpowiedz
jeszcze tymczasowo mam bass z M w kółeczku Smile
to się dopiszę jeśli wolno.

[Obrazek: maru1.jpg]

[Obrazek: maru2.jpg]

[Obrazek: ampeg001.jpg]

[Obrazek: ampeg002.jpg]

[Obrazek: ampeg003.jpg]

[Obrazek: ampeg005.jpg]

pozdro

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Mógłby mi któryś z kolegów podrzucić próbki ELWOOD X24?
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
(01-06-2012, 06:06 PM)silent-scream napisał(a): ...
Witamy! Śliczny Elwood Smile Na jakiej elektronice?

[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
(01-07-2012, 12:54 AM)lasheen napisał(a):
(01-06-2012, 06:06 PM)silent-scream napisał(a): ...
Witamy! Śliczny Elwood Smile Na jakiej elektronice?

maczos twerdzi, że to aktywny noll. ja mu wierzę Wink

jak ktoś ma ochotę ograć w Warszawie to zapraszam.

a.
Odpowiedz
To może obadam go na próbie we wtorek Smile. Zobaczymy, jak się sprawdzi w metylu.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(01-07-2012, 12:55 PM)bratekr napisał(a): To może obadam go na próbie we wtorek Smile. Zobaczymy, jak się sprawdzi w metylu.

umknął mi ten wpis. przypomnij się przy najbliższej okazji Smile

a.
Odpowiedz
Odgrzebuję temat sprzed 2 lat Big Grin
New member:
[Obrazek: 1234900_581287455268822_115112197_n.jpg]
[Obrazek: Untitled.jpg]
Odpowiedz
Wygląda genialnie !!. Jak sprawuje się ten pickup MM pod mostkiem? Daje to przynajmniej jakąś namiastkę MusicManowego brzmienia? Od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie zainstalować czegoś takiego w swojej Jabbie ponieważ bardzo lubię brzmienie MM ale nie wiem czy to w ogóle ma sens?!
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Dziekówka Wink
Cały bas brzmi z dechy tak, że dobór picków to kwestia preferencji. Jak MM to nie brzmi na pewno, żeby takie brzmienie uzyskać potrzebujesz Sterlinga lub Stingraya Wink Ten bas jest bardzo klasyczny w brzmieniu i nie ma specyficznej nachalnosci preampu MM. Konfiguracja pickow mi bardzo odpowiada i dlatego są takie nie inne, można z blenda obu sporo ciekawych brzmien ustawic. Ale MM to się tu nie doszukasz.
Ja własnie dlatego go wybralem, bo zastanawialem sie na Sterlingiem ale mi totalnie przeszlo, bo wole brzmiec po swojemu jednak a MM troche by mnie ograniczyl.

PS Te pickupy Delano sa bardzo czule i pieknie wylapuja wszelkie dotkniecia strun. Moge powiedziec ze na prawde je polubilem i chetnie zamontuje je w Pike'u. Zobaczymy czy kiedys sie powiedzie taka akcja.
Odpowiedz
Dzięki Tobie przeszła mi ochota na montowanie przetwornika MM w Jabbie Wink.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
[Obrazek: DSCN2889.JPG]

Żre Wink
Odpowiedz
Czarny, gryf leci w prawo, jeszcze tylko brakuje zeby nie mial prgogow i nie bedzie sie juz calkiem dać grać na tym basie. Big Grin

A tak poważnie gratulacje, jak bardzo Precision jest ten M?
Odpowiedz
Proszę o numerek.

[Obrazek: pz7x.jpg]

Odpowiedz
(10-07-2013, 09:58 AM)TCS 5a napisał(a): Proszę o numerek.

[Obrazek: pz7x.jpg]
Fajna decha, jak mi się uda sprzedać Fender-a to też się nimi zainteresuje, bo całkiem fajnie gadają ;-) Tak z ciekawości, jaki jest rozstaw strun na mostku 17.5mm?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości