01-25-2012, 09:46 PM
Myślę, że po czasie jaki u mnie jest i pieniądzach jakie w niego włożyłem mogę śmiało powiedzieć, że nieważne kogo był prędzej, a był Twój
![Tongue Tongue](https://basscity.eu/emoty/icon_razz.gif)
Zdjęcia Sprzętu!
|
Myślę, że po czasie jaki u mnie jest i pieniądzach jakie w niego włożyłem mogę śmiało powiedzieć, że nieważne kogo był prędzej, a był Twój
![]()
Lustro
![]() Pewnie ominąłem, ale ile dałeś za całość(oprogowanie?, bind i markery)? Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem. trade comfort for identity
drown me in kerosene
Prędzej mial takie markery:
![]() Przy ich wymianie było sporo roboty, Witwa wziął 1500zł ![]() Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem. trade comfort for identity
drown me in kerosene
Mroku pedale, mówiłeś mi że 2000!
Ano 1500 sporo kasy, ale za to... jest się do czego przyczepić ![]() ![]()
To stara fotka jest - podstrunnica teraz jest tylko nieco mnie ujebana.
![]() A tak w ogóle - się gra to ujebana! ![]()
01-25-2012, 10:07 PM
Przyznaj się, popalcowałeś, żebyśmy myśleli, że ćwiczysz.
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem. trade comfort for identity
drown me in kerosene
01-25-2012, 10:14 PM
E tam, popalcowałem... Siusiokiem wysmagałem!
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem. trade comfort for identity
drown me in kerosene
01-25-2012, 10:31 PM
(01-25-2012, 10:28 PM)Brylant napisał(a): Te najbardziej chujowe, czyli EMG DC. tez slyszalem, że są chujowe. Najlepiej zmien je na jazzy.
fender -> fender -> fender
01-25-2012, 10:31 PM
Ale to nie są DCki
![]() Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem. trade comfort for identity
drown me in kerosene
01-25-2012, 10:41 PM
dalem 1900 jakos , sprzedalem blachy i preamp nolla wyszlo mi 1600 potem lutnik 300-400 jakos wiec wyszlo te 2;p
01-25-2012, 10:46 PM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|