Święta \m/
Wszystkiego najlepszego Smile

I wesołego jajka:
[Obrazek: jajeczko.jpg]

Emotka_2755Emotka_2755Emotka_2403Emotka_2403Emotka_2497Emotka_2497SmileSmile
(04-03-2010, 03:26 PM)Brylant napisał(a):
(04-03-2010, 03:25 PM)miklo napisał(a):
(04-03-2010, 03:10 PM)Brylant napisał(a): Królik nie zalicza się do polskiej tradycji wielkanocnej Wink Niemniej wesołych!
Zając się jakoś tam zalicza. A to to samo co królik. Tak więc kobitki stają się królikami playboya i zajmują się polską tradycją - jajkami Big Grin Wesołych Big Grin

A dupa!

"Zanim do Wielkiej Brytanii dotarli pierwsi chrześcijanie, Wyspiarze czcili boginię brzasku i wiosny - Eostre - którą przedstawiano wraz z królikiem (symbolem płodności) i jajkiem (symbolem życia). Gdy chrześcijaństwo rozprzestrzeniło się w Europie, obchody pamiątki zmartwychwstania Jezusa nałożyły się ze starożytnymi obchodami święta wiosny. Nowa wiara wchłonęła wspomniane symbole, a imię pogańskiej bogini przekształciło się w nazwę święta - Easter."
No i od tamtej pory królik jest symbolem Wielkiej Nocy Big Grin

Nie chcesz, to nie. Moja kobita się przebiera. Mniam ;-]
Gram na nerwach.
(04-03-2010, 03:16 PM)motyx napisał(a):
(04-03-2010, 03:10 PM)Brylant napisał(a): Królik nie zalicza się do polskiej tradycji wielkanocnej Wink Niemniej wesołych!

Teoretycznie, zając nie ma nic wspólnego z katolickim świętem Wielkiej Nocy. Niemniej również wesołych Tongue

Właśnie, że ma!
Dzięki South Parkowi dowiedziałem się, że św.Piotr właśnie był zającem.

Proszę bardzo oto odcinek ujawniający całą prawdę:
South Park: Fantastic Easter Special
http://patrz.pl/tv-seriale/3638,Fantasti...er-Special
lub
http://www.southparkstudios.com/episodes/103208/

najlepszy tekst w tym odcinku to jak papiez mowi ze zabijanie jezusa nie jest chrzescijanskie Big Grin Big Grin niedawno na comedy centralu lecial Wink
Dobra jest też scena w której Jezus rzuca czymś takim
[Obrazek: avp_circular_shuriken_weaponmain.jpg]

slina

A ja wszystkim życzę obżarcia się jak dzikie świnie, bo to jest chyba największy plus świąt! Big Grin
Jajka, żarcia, chlańska, czego tam chcecie mrgreen
\m/
(04-03-2010, 03:36 PM)Maciejeq napisał(a): Wszystkiego najlepszego Smile

I wesołego jajka:

Patrząc na tą fotkę czuję jakiś taki dyskomfort w moim składzie orzechów Tongue
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

(04-03-2010, 04:10 PM)wtf napisał(a):
(04-03-2010, 03:36 PM)Maciejeq napisał(a): Wszystkiego najlepszego Smile

I wesołego jajka:

Patrząc na tą fotkę czuję jakiś taki dyskomfort w moim składzie orzechów Tongue

Mnie od razu bolą kokonesy jak widze takie rzeczy... albo jak dawniej oglądałem zawody roller-skaterów upadających kroczem na poręcz to odruchowo się sam łapałem.

Wesołych świąt życzę i żeby wam kobity nie próbowały z jajek kroszonek robić! mrgreen
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Wszystkiego najlepszego. Dużo seksu, koncertów, pieniędzy, żarcia i piciaEmotka_2497
Wszystkiego najlepszego. Mokrego jajka i dużo pieniędzy.
No Panie i Pany, najlepszego na Święta mrgreen
Wesołych...

Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny Big Grin
NajlepszegoWink

"... bo z jajek najlepszy jest kogiel-mogiel!" mrgreen
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości