(02-09-2012, 08:48 PM)Brylant napisał(a): co zrobimy ze sprzętem, jak ludzie udadzą się na jakieś picie itp. ?
Jestem w trakcie opracowywania systemu deponowania - prawdopodobnie będzie pomieszczenie zamykane na klucz, w nim sprzęty, do których dostęp będzie miał jeden człowiek. Na sprzęcie karteczka z numerkiem, a w łapce osoby specjalna karteczka z takim samym numerkiem. Jest karteczka - zamieniamy na sprzęt. Nie ma - spadówa.
Ale to na razie luźny pomysł.
(02-09-2012, 08:54 PM)sero napisał(a): (02-09-2012, 10:24 AM)zakwas napisał(a): Zaczynam rozmowy z oficjalnymi importerami i producentami sprzętu - będę próbował nakłonić ich na prezentacje swoich produktów, możliwość dotknięcia i pogrania na nich.
Jeżeli ktokolwiek może mi jakkolwiek pomóc w tej materii, będę wdzięczny - kontakt najlepiej na początek tutaj na PW.
Może Bartozzi coś zaradzi?
Zobaczę jaki będzie odzew na moje maile, jeżeli słabo, to zobaczymy czy pomoże.
(02-09-2012, 09:01 PM)obserwacja napisał(a): zakwas jak to je twoje konto na tym fejsie to podeślij może ten event na jakieś gitarcentry albo inne maczosy co one wkleją go na wall
Zaczynam się zastanawiać czy chcę to aż tak bardzo reklamować.
Maczosa zaangażuję jakoś na pewno, wiem, że się z nim dogadam, Guitarcenter jest zza miedzy - siedzibę mają w Łodzi, będę z nimi gadał prawdopodobnie osobiście.
Wszystko po kolei.