Przykłady zajebistego brzmienia basu
(12-04-2011, 02:03 PM)zakwas napisał(a):
(12-04-2011, 01:59 PM)wtf napisał(a): No a cos ty myslał. To nie Cort, ze każda byle brodata cipa wydobędzie odpowiedni sound mryellow

Zastanów się co napisałeś. Popatrz na swojego posta jeszcze raz. A teraz spójrz na swój avatar. Spójrz na siebie i jeszcze raz na swój avatar. A teraz popatrz na mnie. Czy nie wyglądam jak mężczyzna z Twoich snów? Wiesz, że Ty nie będziesz nigdy tak wyglądać. Spójrz na siebie. Popatrz na swój avatar jeszcze raz. Pomyśl o Pecu. Siedzę na koniu.

LOL Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz

OJAJEBIE
ALE MARCUS TU BRZMI
Odpowiedz
Nie,

teraz gra tu:

http://www.youtube.com/watch?v=JkZERnNQUac

to jest proszę państwa DEMO Smile
Odpowiedz
(12-06-2011, 04:34 PM)Fabian napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=Mw058xIGo...re=related
GENIALNY BAND. Rex u nich gra na stałe?

Genialny.
Nie gra, skacze z kwiatka na kwiatek, zamiast grać w Down...
Z Armsami nagrał płytę, promocja nie poszła chyba po jego myśli i założył KDH z Appicem, zobaczymy czy to im się uda wypromować
Odpowiedz
Oj stawiam, że jest tylko określona ilość lat którą można z bystrzakiem takim jak Anselmo spędzić w zespole Smile
Odpowiedz
(12-06-2011, 04:45 PM)Fabian napisał(a): Ciekawe o co poszło z downami.

Poszło o prochy.
Postawili Rexowi ultimatum, albo wyleczy się i pójdzie na odwyk, albo się pożegnają.
Rex przeszedł operację, w tym czasie zastępował go basista z Crowbara (ten co do tej pory już został), po operacji już nie wrócił do Down tylko zajął się założonym (jeszcze przed operacją) projektem Arms Of The Sun.
Po operacji Rex chyba zbastował z dragami, ale z Down już się nie dogadali.

A Rex i Phil to najlepsi przyjaciele, myślę że nie dogadał się z resztą Down...

Szkoda, ale co poradzisz...

Widziałem jakiś filmik na YT jak Rex był kilka, kilkanaście dni po operacji... był na jakichś targach sprzętowych czy coś takiego, na stoisku Spectora, pół człowieka z niego zostało. Teraz chyba się już trochę odbudował, ale wyglądał mizernie
(12-06-2011, 04:48 PM)groza napisał(a): Oj stawiam, że jest tylko określona ilość lat którą można z bystrzakiem takim jak Anselmo spędzić w zespole Smile

Rex i Anselmo to dwaj cwaniaczki Wink ogólnie mają wyjebane na wszystko i wszystko mogą mrgreen
Odpowiedz
o, i na tym gdzie pyka na JB też mizernie wygląda
Odpowiedz
On generalnie już na paru koncertach ostatnich wyglądał tragicznie, jakby ważył max 50kg.
A jak już jesteśmy przy lichych fizycznie, ale potężnych brzmieniowo i świetnie grających basistach, to właśnie znalazłem coś, czego nie mogę przestać słuchać:

I studyjna ścieżka z jednego numeru:

Wszystkim próbującym grać perfekcyjnie i idealnie równo i w tajmie polecam próbę zliczenia wyjebek w tej ścieżce Wink

Berry was THE MAN!
Odpowiedz
Ha! Na tymk klipie widać, że Rex śmiga na tbirdzie Smile Wie co dobre Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(12-06-2011, 07:13 PM)mazdah napisał(a): On generalnie już na paru koncertach ostatnich wyglądał tragicznie, jakby ważył max 50kg.
A jak już jesteśmy przy lichych fizycznie, ale potężnych brzmieniowo i świetnie grających basistach, to właśnie znalazłem coś, czego nie mogę przestać słuchać:

I studyjna ścieżka z jednego numeru:

Wszystkim próbującym grać perfekcyjnie i idealnie równo i w tajmie polecam próbę zliczenia wyjebek w tej ścieżce Wink

Berry was THE MAN!

Zajebiste, idą przeszukam dyskografię Ojca (wiem, że ma) i muszę się zapoznać z całym dorobkiem!!
Odpowiedz
(12-07-2011, 10:08 AM)Gustaw HBP napisał(a): Zajebiste, idą przeszukam dyskografię Ojca (wiem, że ma) i muszę się zapoznać z całym dorobkiem!!

Polecam! Ale nie cały dorobek, bo mieli parę naprawdę słabych lat (i to nie subiektywnie, ale obiektywnieWink
Ale pierwsze trzy i ostatnie trzy albumy GORĄCO POLECAM! Później można drążyć głębiej Wink
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=9GkeSrpKW...embedded#!

bracia Słowacy

kto gasi światło w temacie?

Smile
Odpowiedz
kto? bracia w wierze spod Słowackiej granicy Wink

long live grind'n'roll \m/
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
przykro mi to stwierdzić, ale ten zespół jest porażką, przynajmniej na żywo...
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Stanislav. - jeśli szukasz czegoś serio, to faktycznie..
ja tam lubiłem się pośmiać i napić z nimi Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 79 gości