Zdjęcia Sprzętu!
(02-29-2012, 04:20 PM)wtf napisał(a): Na co to tyle strun omg... Big Grin
bo nie muszę umieć gram, a wyglądam profesjonalnie.

Powiedzmy mrred

Odpowiedz
(02-29-2012, 04:03 PM)d3miurg napisał(a): a orientuje się ktoś ile za taki wynalazek Smile?

W sensie ten Maruszczyk? 1590 Jewro
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
(02-29-2012, 04:07 PM)macius napisał(a): lakier na połysk, normalny mostek i złoty osprzęt, dopiero wtedy want Big Grin
ale i tak bym nie wzgardził...

Żaden połysk, żaden złoty osprzęt, ani inny mostek, tylko możnaby pozbawić go 2 strun Wink
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Złoty osprzęt - tragedia.
Kojarzy mi się ze złotymi spluwami meksykańskich handlarzy narkotyków.

[Obrazek: gold-gun-combo-260.jpg]

Kicz nie z tej ziemi. Emotka_2504
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
kicz, ale zabija;d
Odpowiedz
Bug 
Odpowiedz
Takie tam, z zaskoczenia ! I wodą z Bierdy Tongue

[Obrazek: DSCN0946.jpg]

I drugie, z podłogi !

[Obrazek: DSCN0947.jpg]

Wink
Odpowiedz
chyba nie lubisz czarnych kotek, tak mi się wydaje...

a z tą Twoją gitarą to wszystko w porządku? Jakaś taka lewa się wydaje...

mrgreen
Odpowiedz
Wszystko ok ale ten Morley jakoś minie podchodzi neutral2
Odpowiedz
Viking - ładne zabawki Emotka_2755
ale jak już postanowiłeś się siłować z CL-ką to może by tak ampegową lodówe do kompletu ? Tongue
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
(02-29-2012, 11:55 PM)Viking napisał(a): [Obrazek: DSCN0947.jpg]

Wink

Po chuj kupiłeś taki drogi zasilacz!? Big Grin U mnie 7 kostek ciągnie Yankee 700mA odkupiony za 50 zł Tongue
Odpowiedz
Pogadamy jak ci kabelek pójdzie i połowa efektów przestanie działać w połowie koncertu Smile Albo jak kupisz efekt X który zacznie siać wszystkim efektom podpiętym po nim Smile
Odpowiedz
Rainbow 
(03-01-2012, 09:18 AM)groza napisał(a): Pogadamy jak ci kabelek pójdzie i połowa efektów przestanie działać w połowie koncertu Smile Albo jak kupisz efekt X który zacznie siać wszystkim efektom podpiętym po nim Smile

+1 Smile Na zasilaczu nie ma co oszczędzać.
OMG
Odpowiedz
(03-01-2012, 09:18 AM)groza napisał(a): Pogadamy jak ci kabelek pójdzie i połowa efektów przestanie działać w połowie koncertu Smile Albo jak kupisz efekt X który zacznie siać wszystkim efektom podpiętym po nim Smile

Teraz nic nie kupię, bom nakolekcjonował co mi potrzeba... Nic nie sieje kolego - proszę mi tu nie straszyć Smile A co do kabelka - to racja - cienkie te połączenia. Trza by własną listwę zamontować w pedalboardzie i tam wtykać tego Yankee. A u Ciebie to ten Yankee w chuj na wyrost (efekty nie maja sumarycznie takiej konsumpcji prądu ileś se tam zapakował na zaś) Emotka_2755
Odpowiedz
Rainbow 
Wyglądają jak makieta przez to zdjęcie Tongue

[Obrazek: IMG_3624.jpg]
OMG
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 251 gości