Bassturbation Studio 7 2012
Czemu Alfik miałby cenzurować? Smile Wiktor nie ma internetu teraz, więc przyjdzie nam poczekać. Link powinien już działać.

(04-21-2012, 11:16 PM)zakwas napisał(a): https://lh3.googleusercontent.com/-vV-5W...CF7395.JPG

Widzę, że komputer tez przygotowany specjalnie na przyjazd ludzi forum! mrhomo

W domu na kompie też miał Miśka mrgreen
Odpowiedz
(04-23-2012, 09:23 AM)Dex napisał(a): Czemu Alfik miałby cenzurować? Smile Wiktor nie ma internetu teraz, więc przyjdzie nam poczekać. Link powinien już działać.

(04-21-2012, 11:16 PM)zakwas napisał(a): https://lh3.googleusercontent.com/-vV-5W...CF7395.JPG

Widzę, że komputer tez przygotowany specjalnie na przyjazd ludzi forum! mrhomo

W domu na kompie też miał Miśka mrgreen

ja mam ciagle "Sorry, that page was not found"

ED: o juz smigaWink
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(04-22-2012, 09:25 PM)Fabian napisał(a): To nie jest istotne czy tam bylem czy nie. Mam wrazenie, ze gdyby Alfik albo Mroku powiedzieli, sprzedajcie te basy, sa slabe, to 95% by to zrobilo. I tylko tyle w tym temacie, to moje zdanie.
A na nastepne Bassturbacje postaram sie wleciec.

Byl ktos z Warwickiem?
Mylisz się Fabian. Byłem rok temu i po osobistej rozmowie z chłopakami i dotknięciu kilku sprzętów wiem swoje. Mieliśmy nieco różne wizje brzmienia - na przykład mój G&L bardziej mi pasował z cewkami szeregowo, Alfikowi równolegle i nikt nikogo palcem nie wytykał. Gdy komuś bas gadał słabo, to było to słychać od pierwszego dźwięku i nie trzeba było nic mówić. Podobnie było z pakami - mi najbardziej usiadł zestaw 2x10 + 1x15, a Alfikowi i niektórym chłopakom 4x10. I co? I nic! Pogadaliśmy, pokiwaliśmy głowami i nikt nikomu nic nie wmawiał. To na prawdę świetne warsztaty i towarzyskie spotkania. Bardzo żałuję, że tym razem nie mogłem być i na następne chętnie się wybiorę. Polecam też i Tobie - choćby dlatego, że można poznać ludzi, z którymi się koresponduje już kawał czasu, można ograć wiele sprzętów i na prawdę czegoś się dowiedzieć.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
gruby, co mas do bialych japoncow ? ;D
Odpowiedz
Zdjątka z dnia drugiego Smile

[Obrazek: 201.jpg]

[Obrazek: 203.jpg]

[Obrazek: 204.jpg]

[Obrazek: 207.jpg]

[Obrazek: 208.jpg]

[Obrazek: 210.jpg]

[Obrazek: 211.jpg]

[Obrazek: 212.jpg]

[Obrazek: 216.jpg]

[Obrazek: 213.jpg]

[Obrazek: 219.jpg]

[Obrazek: 220.jpg]

[Obrazek: 222.jpg]
Odpowiedz
Fieldy Sound ! Big Grin

[Obrazek: 216.jpg]
Odpowiedz
Bardzo zresztą zbliżony do brzmienia radomskiego Wink
Odpowiedz
A ja dzisiaj z ciekawości słucham Saint Anger z basem którego nie było ;P
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
No przecież w przesłuchach było już tyyyyleeeee baaaasuuuu! Big Grin
Odpowiedz
Nie ma co z basem przesadzać Tongue
Odpowiedz
(04-23-2012, 11:44 AM)cuniek napisał(a): A ja dzisiaj z ciekawości słucham Saint Anger z basem którego nie było ;P

W kilku kawałkach uściślając Smile Bo w St Anger z tego co słyszę to coś jest ale tak gówniany, że szkoda gadać.
Odpowiedz
(04-23-2012, 11:58 AM)Fabian napisał(a):
(04-23-2012, 11:44 AM)cuniek napisał(a): A ja dzisiaj z ciekawości słucham Saint Anger z basem którego nie było ;P

Jak nie bylo?

Podobno w sesji jako tako nie było żadnej ścieżki basu, producent stwierdził, że bas który został w przesłuchach brzmi fajnie i tak zostawił
Odpowiedz
(04-23-2012, 11:58 AM)Fabian napisał(a):

Jak nie bylo?
Nagrywali (nie wiem czy kilka kawałków czy całą płytę) na setkę, żeby brzmiało jak najbardziej surowo. Podobno uznali, że w przesłuchach (perkusja itp.) jest tak dobrze słychać bas, że zrezygnowali z osobnej ścieżki basowej Wink Ale czy to fakt, to najstarsi górale nie wiedzą...
Odpowiedz
No Bob Bob, ale nie ważne kto, a jak Wink
Odpowiedz

St. Anger z basem jest (zagrał Bob Cock), na "..And Justice..." nie ma Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości