Bassturbation Studio 7 2012
W jaki sposób wstawić tutaj fotki jak Basstard?W sobotę wrzuciłbym kilka zdjęć które udalo mi się zrobić,niestety mało.
Fender Jazz Bass '75US>Gallien Krueger 700RBII>Gallien Krueger 115MBX
Odpowiedz
[img][/img] - pomiedzy nawiasami adres zdjecia .jpg

Ps. ja po spotkaniu nie mam gasu na sprzet.. siadam i kurwa ćwicze ! Smile
Odpowiedz
Po naszym "zjeździe" i dzisiejszej próbie pragnę podziękować jeszcze raz Mateuszowi - Ibanez urywa dupę ! I chyba posłucham Błażeja dopóki nie będzie mnie stać na takiego fendera jakiego ma i "nie sprzedam go nigdy" mrgreen
Odpowiedz
Mi się podobał mroka "kremowy ?" precel,straasznie wygodnie mi się na nim grało,brzmienie też miał ciekawe.Jakie było tam siodełko?mij?
Fender Jazz Bass '75US>Gallien Krueger 700RBII>Gallien Krueger 115MBX
Odpowiedz
Ja za każdym razem jak czytam jak było na Bassturbacji, oglądam fotki, to za każdym razem żałuję, że nawet na pusto nie przyjechałem posłuchać, popatrzeć i pomacać mrgreen

I dupa, na następną przyjadę, z basem czy sam, to przyjadę Tongue
Odpowiedz
mosiadz a na glowce made in usa i serial zaczynajacy sie od E3 czyli 81-83r
Odpowiedz
Krótka piłka:

headless - może to zagadac dobrze?

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
no tamten co tam byl to nie bardzo, chociaz mialem kiedys takiego hohnera i nie bylo tak źle, ale ten steinberger to byla porazka
Odpowiedz
(04-24-2012, 09:28 PM)Mateusz napisał(a): no tamten co tam byl to nie bardzo, chociaz mialem kiedys takiego hohnera i nie bylo tak źle, ale ten steinberger to byla porazka

bo to faktyczne jest porażka, używam go tylko na chałturach z systemem bezprzewodowym za stołami Big Grin
kiedy go kupowałem kompletnie nie zależało mi jak on brzmi, miał być mały i bez główki, zresztą nadal mi nie zależy
Odpowiedz
O, misiaczki, są dalsze losy mojego jazza. Big Grin
Byłem u kumpla i badaliśmy sprawę. Ten drucik od uzwojenia się gdzieś przerwał. Odwinelimy dwa zwoje i jest cacy. I teraz mam scustomizowany pickup pode mnie. mrgreen A jazz hula!
Odpowiedz
Ja od siebie dodam tyle-> też myślałem do niedawna, że Alfik to taki stary pierdoła, który gada bzdury bo jest głuchy i przekonany o swojej bezbłędności. Pojechałem, zobaczyłem, posłuchałem i niedowiarkom takim jak ja powiem tyle-> Błażej to mega zawodowiec, człowiek o niesamowitym słuchu, człowiek który ma/ograł niesamowite sprzęty, do tego przesympatyczny człowiek. Oczywiście nie wszystko co podoba się jemu, podoba się mi, ale na tym polega piękno muzyki. Warto jego wypowiedzi brać na serio, a już na pewno warto pojechać na spotkania w studiu 7. Człowiek zmienia poglądy i to nie dlatego, że ktoś coś gada, tylko dla tego, że na własne uszy słyszy się, że ten ktoś ma rację.
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
(04-24-2012, 11:01 PM)goly napisał(a): O, misiaczki, są dalsze losy mojego jazza. Big Grin
Byłem u kumpla i badaliśmy sprawę. Ten drucik od uzwojenia się gdzieś przerwał. Odwinelimy dwa zwoje i jest cacy. I teraz mam scustomizowany pickup pode mnie. mrgreen A jazz hula!

Standard, ja teraz kupilem ricka i 2 pikapy padniete - okazalo sie, ze ktoś pewnie "mocno" zdejmowal plytke i pourywaly sie kable od pikapow. ale 30 minut i graja jak nowe. Na szczescie nie musialem ich odwijać, jak zdjalem taśme izolacyjna to kabelki sobie ladnie wystawaly;d
Odpowiedz
(04-24-2012, 04:42 PM)groza napisał(a): Obiecuję na następny zlot spróbować przyjechać i przywieźć tyle basów ntb na emg ile się da Wink

Powiało Grozą SmileSmile

Chłopie nareszcie!!!

Gdybyś dał rade wyciągnąć parę wypasionych nowych Mayo od Państwa Dziewulskich. Było by super. Myślę, że warto się polską myślą techniczną pochwalić, a to co jest w sklepach nie bardzo odzwierciedla to co oni naprawdę robią.

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
a ja dalej czekam na rzetelne sprawozdanie... Wink
Odpowiedz
Ja też Andrzej. Ja też Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości