Moarrr Drive B-HOOD
mój ładniejszy Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Co do baasfuzz.com- jeżeli nadal nagrywa wszystko w linię, to nadal twierdzę że te review są daremne. Nie raz cieszyłem się z racji znalezienia jakiegoś fajnego fuzza w recenzji u niego i przechodziło mi jak tego posłuchałem... Tongue
Odpowiedz
Maciejeq: nieco inaczej jest, gdy samemu też nagrywasz w linię i umiesz odnieść takie próbki do swojego zestawu Emotka_2755

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Bassfuzz.com to jest syf jakich mało. Wszystkie próbki nagrane są tragicznie, nie wspominając już obrzydliwego sposobu w jaki koleś gra na basie...

Trzeba jednak przyznać, że był on pionierem jeżeli chodzi o rozpowszechnianie wiedzy o fuzzach do basu i chwała mu za to!
Odpowiedz
jetofuj: to fakt, że kolo gra tragicznie.. ale to jak gada na tych reckach mnie po prostu zabija Big Grin
to taki trochę topgear - wartość merytoryczna nie powala, ale ogląda się zajebiście mrgreen

Odpowiedz
Panowie:

Ashdown Drive Plus
Polish Love
Ibanez PD7

?

Małym kosztem dodać troche brudu.
Odpowiedz
pamietaj zeby wylaczyc gwizdek;d
Odpowiedz
Uspokój się człowieku...

[;
Odpowiedz
Polish Love. Do tego dobrze reaguje na artykulację i sygnał. Jak masz niski (grasz lekko) - brzmienie jest czyste. Przy mocniejszym uderzeniu robi się drive.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(08-11-2012, 08:42 AM)mswits napisał(a): Panowie:

Ashdown Drive Plus
Polish Love
Ibanez PD7

?

Małym kosztem dodać troche brudu.

Raczej Bass Blogger od EHX, miałem Ashdowna i Ibaneza. Koszt to jakieś 200-240pln
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
A moze jakis custom od forumowych magikow? Wink

Odpowiedz
(08-11-2012, 09:19 AM)macius napisał(a): A moze jakis custom od forumowych magikow? Wink

Pinio niedawno komuś zrobił XXL-a (ja mam oryginał od Tech21), natomiast przy niskim sygnale wejściowym reaguje jak Polish Love. Reasumując - skoro kolega chce lekko przybrudzić, to najlepiej Polish Love albo tego XXL-a - bo fajnie reagują na dynamikę. Ten drugi może pracować jako lekki przybrudzacz, mega distortion z grubszym ziarnem nie tracący dynamiki, ale da się również wycisnąć kremowe lejące się brzmienia w kierunku SFT. Jeśli kolega woli kremowe brzmienie - to zdecydowanie SFT zrobi u niego robotę.
Odpowiedz
(08-11-2012, 08:59 AM)bratekr napisał(a): Polish Love. Do tego dobrze reaguje na artykulację i sygnał. Jak masz niski (grasz lekko) - brzmienie jest czyste. Przy mocniejszym uderzeniu robi się drive.

Albo jestem głuchy, albo miałem zepsutego polishlova - był tragiczny, zero artykulacji, zero 'fun-u' z grania na nim Big Grin nie polecam
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(08-11-2012, 06:44 PM)WoWR napisał(a):
(08-11-2012, 08:59 AM)bratekr napisał(a): Polish Love. Do tego dobrze reaguje na artykulację i sygnał. Jak masz niski (grasz lekko) - brzmienie jest czyste. Przy mocniejszym uderzeniu robi się drive.

Albo jestem głuchy, albo miałem zepsutego polishlova - był tragiczny, zero artykulacji, zero 'fun-u' z grania na nim Big Grin nie polecam

jesteś głuchy albo miałeś zepsutego polishlova
Odpowiedz
http://soundcloud.com/burning_sphere/bmw2-precel-probka

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości