Super mostek...
(08-13-2012, 07:25 PM)zakwas napisał(a):
(08-13-2012, 07:14 PM)OMSON napisał(a): A może by tak zamontować sobie krzywo? Wink
(niedługo się pochwalę po ingerencji Lewickiego)

Jak co, to podeślij do mnie, to Ci go założę. mrgreen

Nie mogę - to musi być autoryzowany montaż - inaczej Lewicki nie wyśle mi gaci mrgreen
(08-13-2012, 07:19 PM)bratekr napisał(a): Cotocotocoto?

2Tek5 - bitch! mrgreen
Odpowiedz
Made my day mrred
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(08-13-2012, 07:37 PM)OMSON napisał(a):
(08-13-2012, 07:25 PM)zakwas napisał(a):
(08-13-2012, 07:14 PM)OMSON napisał(a): A może by tak zamontować sobie krzywo? Wink
(niedługo się pochwalę po ingerencji Lewickiego)

Jak co, to podeślij do mnie, to Ci go założę. mrgreen

Nie mogę - to musi być autoryzowany montaż - inaczej Lewicki nie wyśle mi gaci mrgreen

Jak nie pokażesz slipków od lutnika, to masz wpierdol! mrgreen
Odpowiedz
(08-13-2012, 07:40 PM)zakwas napisał(a): Jak nie pokażesz slipków od lutnika, to masz wpierdol! mrgreen

Kurwa "slipków" - jaki wieśniak mrgreen Pokaże dopiero, jak się posram ze szczęścia mrgreen
Odpowiedz
nie no osranych to nie pokazuj
Odpowiedz
(08-13-2012, 07:48 PM)Mateusz napisał(a): nie no osranych to nie pokazuj

Nie przepadasz za egzotyką? chytry
Odpowiedz
Jaka egzotyyka? Już się chłopak naoglądał mrgreen
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(08-13-2012, 08:42 PM)WoWR napisał(a): Jaka egzotyyka? Już się chłopak naoglądał mrgreen

No chyba że... mrgreenEmotka_2755
Odpowiedz
(08-13-2012, 08:43 PM)OMSON napisał(a):
(08-13-2012, 08:42 PM)WoWR napisał(a): Jaka egzotyyka? Już się chłopak naoglądał mrgreen

No chyba że... mrgreenEmotka_2755

Bzdura, boi się wzwodu-niespodzianki mrgreen
Odpowiedz
Mosiężny hipshot zamiast oryginalnego Fendera ?
W Blazerze mam ciężki mosiężny most i bardzo mi odpowiada.
Ktoś reflektował ? na ebayu wychodzi nawet niedrogo 68usd. waga 280g.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Ktoś miał styczność z mostkiem Gotoh 201?

[Obrazek: GotohBridge_zpsc635be7e.jpg]

Muszę zmienić mostek w preclu. Mam jakiś zwykły do japońskiego Fendera, nie 'spiral'.

Chcę mieć solidny mostek, który nie będzie latał na boki (musi mieć jakieś takie rowki jak ten Gotoh). Wybór pomiędzy tym, a Badassem II. Tylko, że na badasie nie ustawię chyba takiej akcji jak na zwykłej blaszce, a wiercić w basie nie mam zamiaru. Gotoh z kolei za bardzo przypomina Fender HMV na którym wszyscy bez wyjątku psy wieszają.

Jakieś rady?
Odpowiedz
Jak ma nic nie ruszać się na boki, to jednak wybrałbym Badassa albo Hipshota A, czy cokolwiek co ma "ścianki" między siodełkami albo z boku.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Tylko ten Gotoh albo Badass.
Odpowiedz
nie bedziesz musial nic wiercic zakladajac badasa, bedzie trzeba podszlifowac kieszen gryfu, a jesli nie chcesz modyfikowac swojej gitary, mozna zrobic u lutnika cienką podkładkę pod gryf z forniru. Tylko powiedz ze chcesz konkretnie podszlifowaną podkładkę, żeby Ci jakiś śmieci pod gryf nie wkładał. Miałem do czynienia z takim mostkiem ( i jego podobiznami) - mowie o gotohu. Bardzo dobry solidny most - nie wykluczone, że do zalozenia tego mostu bedziesz i tak musial zmienic kat gryfu, bo jest wyzszy od blaszaka. Sprawdza, się dobrze, ale IMO badass duzo, duzo lepszy. Nie wiem ile taki gotoh kosztuje, ale jak koło 100zł to myślę, że warto.
Odpowiedz
Precel, Gotoh 201 vs Badass:

Jak dla mnie Gotoh bez dwóch zdań. Ale każdy ma swój gust...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości