Zdjęcia Sprzętu!
mi tez sie bardzo podoba

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Mi się nie podoba głównie ze względu na brzmienie Big Grin
4 struny + singiel pod mostem i bym chodził osrany z zazdrości Tongue to tak nie wiele, ale tak dużo!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Ja tam potrzebuję tej 5 struny. Ale jak będę żenił to po prostu zwrócę się z propozycją do kogoś innego Tongue
Odpowiedz
(08-24-2012, 11:12 AM)Bisq napisał(a): Czy tylko mi się ten malinek podoba również wizualnie? Rolleyes

Nie tylko Tobie. Fap'ny jest slina
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
jakby mial biala glowke i czarna linie przeciagnieta od konca podstrunnicy az za mostek [albo dwie jak dodge viper] to by bylo piekne Smile
Odpowiedz
[Obrazek: aY4Xp.jpg]

Co prawda w jbassowym b-hoodzie już to zdjęcie wklejałem, ale tu też się pochwalę moim jazzem Big Grin
Odpowiedz
Odwrotnie obudowy pikapow! Big Grin i bedzie git

Odpowiedz
Coś w tym jest Wink
Odpowiedz
(08-25-2012, 11:24 AM)mswits napisał(a): Coś w tym jest Wink

I tak lepszy niż ten Twój Big Grin

PS. Noisybox pod edenem się dobrze sprawdza? chytry
Odpowiedz
Co kto lubi Smile. W swoim czasie jak byłem u naszego kolegi, jakoś przy ogrywaniu różnych wioseł m.in. oczywiście Fenderów mój egzemplarz niechciał mi zejsc z łapy. Kiedy obok był (jak zwykle) ultra zacny arsenał.

W kapeli nastawiali się na sound bardziej nowoczesny na podwójnym humbie, ale z każdą próbą widze po ich ryjach że chyba się odmienia i jazz odnajduje się wyśmienicie.

Generalnie fajnie, że JB Ci się podoba Smile. Soundzi naprawde miło. Trzeba było brac szybciej. Miałeś szczęście że się ostał Wink

A co do NB..

Jak na moje ucho spoko, ale zmienie nieco koncepcje, na nastepnym graniu postaram się troszkę uwydatnic środek, zejsc z dołu nieco. Deal był generalnie dobry, ja jestem happy, że wyszło jak wyszło, chociaż Taurus no.. naprawde fajne combo. Po przygodzie z nim zyskałem dużą pewnosc co do Sopockich amp'ów :].
Odpowiedz
Zwycięzca konkursu "Z ilu kawałków drewna można zbudować bas"

[Obrazek: cimg3040800.jpg]

Paskud

Odpowiedz
(08-26-2012, 12:22 AM)Kempes napisał(a): Zwycięzca konkursu "Z ilu kawałków drewna można zbudować bas"

[Obrazek: CIMG3040.JPG]

Paskud

To jest Carl Thompson? Mnie się bardzo podoba Smile
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Krulik: Tak. Z tej strony ukradłem zdjęcie --> http://www.ctbasses.com/cgi-bin/viewtopi...bf5a168a6f

Odpowiedz
Ale tragedia. Gość chyba sprasował wszystkie kredki świecowe z okolicy.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(08-26-2012, 12:22 AM)Kempes napisał(a): Zwycięzca konkursu "Z ilu kawałków drewna można zbudować bas"

[Obrazek: cimg3040800.jpg]

Paskud

"Hej, a z jakiego drewna masz ten bas?"

Trzy godziny później... Emotka_2403

Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 82 gości