Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
podbijam - oba temaciki aktualne i pilne Smile

(08-18-2012, 04:39 PM)Pecu napisał(a): Zespół Killing Silence, który miałem przyjemność współtworzyć, a który rozpadł się rok temu planuje reaktywację. W związku z tym poszukujemy:

- perkusisty
- wokalisty/wokalistki

Kontakt PW lub krzys kropka mysliwiec małpa gmail kropka com

https://www.facebook.com/killingsilencepl

W związku z powyższym jestem zmuszony opuścić skład, z którym grywam obecnie a co za tym idzie fajnie, jakby zgłosił się jakiś basista z Wawy lub okolic na moje miejsce.
Chłopaki grają lekkiego rocka. Mają trochę materiału, szukają intensywnie wokalu i chcą jak najszybciej wyjść na scenę.
Granie 1-2 razy w tygodniu, wieczorami w bardzo przyjemnej i taniej salce prób na Pradze, w okolicach dworca wschodniego. Dla basisty bardzo przyzwoity zestawik ashdowna.
Chłopaki są bardzo w porządku, żadnego buractwa i żulerni Wink
Kontakt jak wyżej.

PILNE!

Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Poszukuję zastępstwa za siebie na spektakl 22 września - sobota.
Sprawa prosta, kasa gówniana, ale nie mogę ja tego zrobić - bo nie Wink
Więc jak ktoś wie jak rozstawić paczki, podłączyć mikser i 2 CD, oraz załapie kiedy i jak zmienić muzę, to zapraszam - oprócz owej gównianej kasy dorzucę flaszkę Big Grin
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
Zlecenia tłumaczeniowe angielsko polskie i polsko angielskie przyjmę chętnie.

25-30 złotych za 1800 znaków.
Zapraszam. Mam wielu zadowolonych klientów

http://www.proz.com/translator/1397468

Detale tutaj.
Odpowiedz
Szukasz używanego samochodu z zagranicy? Oferuję pomoc w znalezieniu i przywiezieniu pod drzwi wymarzonych czterech kółek. Po więcej info/szczegóły zapraszam na PW.
Odpowiedz
hmmm jak ktos poszukuje basisty z grudziadza lub okolic to ja z mila checia bym sie pisal
Odpowiedz
Witam
Jeśli ktoś zna zespół ze Szczecina poszukujący basmana zapraszam.
W razie co resztę do sekcji rytmicznej mam Smile

Pozdrawiam
Jacek
jacekjacek@autograf.pl
Odpowiedz
KATOWICE, CHORZÓW, BYTOM:

Pilna sprawa! Odwdzięczam się flaszką za taką przysługę! Potrzebuję na jutro najpóźniej na godzinę 15-30 kolumnę basową, marka obojętna, 2x10 lub 1x12 byle w miarę lekka! Potrzebna na odsłuch przy nagrywaniu, nie będzie katowana (blues), broń Boże!
Może też być w miarę mobilne kombo.

Za sprzęt oczywiście ręczę głową.

Kontakt najlepiej sms: 504 829 881
Odpowiedz
(09-18-2012, 10:06 PM)Magic napisał(a): KATOWICE, CHORZÓW, BYTOM:

Pilna sprawa! Odwdzięczam się flaszką za taką przysługę! Potrzebuję na jutro najpóźniej na godzinę 15-30 kolumnę basową, marka obojętna, 2x10 lub 1x12 byle w miarę lekka! Potrzebna na odsłuch przy nagrywaniu, nie będzie katowana (blues), broń Boże!
Może też być w miarę mobilne kombo.

Za sprzęt oczywiście ręczę głową.

Kontakt najlepiej sms: 504 829 881

Pewnie nie za flaszke ale mozesz sprobowac w soundhouse.pl

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
(09-18-2012, 10:12 PM)silent-scream napisał(a): Pewnie nie za flaszke ale mozesz sprobowac w soundhouse.pl

dziękować Smile
Odpowiedz
Jakby kto potrzebował zastępstwa na chałę jeszcze w tym sezonie, to bym dał rady. Teren - rozsądna odległość od Krk.

A po za tym bym se pograł blusza albo folka fajnego w Krakowie.
Odpowiedz
da rade ktos w krk pozyczyc na 3 proby w tym tygodniu [wtorek/sroda/czwartek] kombo/mniejszy stack na pare godzin?

mam transport i gorzale ;]
Odpowiedz
(09-10-2012, 09:45 PM)elteha napisał(a): Szukam kogos z Katowic i okolic, kto moglby mi uzyczyc Bossa ODB-3 do testow.

Odwdzieczam sie pysznom flaszkom.

Ciagle aktualne.

outreband.com

Odpowiedz
poszukuję Katalogu Auto Świat z lat 2006 lub 2007 (ceny aut w salonach, dane techniczne, spalanie itd.) nie mylić z Katalogiem "używane"
Odpowiedz
Panie i Panowie szukam po raz kolejny grafika, który wykona logo mojej kapeli. Zarys pomysłu jest i wystarczy go w profesjonalny sposób przerysować.

Już z 5 grafikami nie mogłem się dogadać chociaż projekt bardzo prosty Smile
Liczę, że znajdzię sie wreszcie ktoś kto potrzebuje na taką rzecz mniej niż 4 miesiące czasu i po 3 mailach nie przestanie odpisywać Smile
Kasa oczywiście jest przewidziana za wykonaną robotę!

Sprawa już pilna...
Zapraszam na stronę mojego bandu Omni mOdO- http://www.facebook.com/OmnimOdO
Odpowiedz
Poszukuje nutek do piosenki Pointer Sisters I'm So excited. WAŻNE ABY BYŁY Z SOLÓWKĄ GRANĄ NA KLAWISZACH.
Buzz WASP , Squier JV Precision Bass '62 MIJ r.prod. '82 , Thunderfunk TFB-550, Berganitino EX112
(05-16-2011, 03:13 PM)Burning napisał(a): jeśli nie lubisz Black Sabbath to jesteś głupim chujem i spierdalaj Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości