PRZEPROWADZKA
Tak sobie pomyślałem, że może byśmy się przenieśli tutaj z WD, ale tak na stałe? Nie chce mi się rejestrować na kolejnym forum (pilichowski.pl)

Można by się zrzucać na serwer, ustalić regulamin itd, byle by to było robione w miarę demokratycznie. Co Wy na to?
Odpowiedz
Ja jestem za, mnie się tutaj podoba, i tak już większość najaktywniejszych użytkowników się tutaj przeniosła. A co do takich kompletnych przenosin, to chyba ciężko będzie to ogarnąć, bo każdy się pewnie i tak będzie logował na forum Pilicha, nawet po to żeby sprawdzić jak działa. A potem może go nie używać nawet.
Odpowiedz
serwer się znajdzie Wink nie ma sprawy
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.

Gear: MM Cutlass, rig is under production.

Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Odpowiedz
Najpierw to musimy sie przekonac ze forum wd rzeczywiscie przestanie działać. Nie ma pewności, że to np nie jest próba wymuszenia na uzytkownikach "normalnosci", albo żart.

Poczekajmy, zobaczymy i będziemy wtedy działać.
Odpowiedz
dobry pomysł z tą przeprowadzką, jeśli oczywiście koszmar nocy wiosennej o unicestwieniu wd się ziści.

pozdrawiam
Odpowiedz
W sumie ja już tu częściej zaglądam niż na WD.
Zobaczymy jak u Pilicha będzie, narazie tu jest fajnie.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz
Ciekawe co by było gdyby to faktycznie był żart z WD, a cała ekipa przeprowadziłaby się tutaj.
Odpowiedz
No jak to co? Wszyscy by szczęśliwie wrócili do domciu Smile
Odpowiedz
Zluzujcie baty. Póki co jest to forum TYMCZASOWE. Żeby nie zgubić kontaktów, rozmów, tematów, upodobań etc.
Co będzie dalej - zobaczymy. Po prostu.
Wypijcie piwo, pozbierajcie browara po Słodowej... Będzie dobrze. Wink
Odpowiedz
Rainbow 
Ja nie chcę być na stałe, gdyż awatary są za małe Heart
OMG
Odpowiedz
barman poeta
Odpowiedz
i pedzio na dodatek Wink

no offence, musiałem Big Grin
Odpowiedz
darowałem mu już, ale widzę że nic się nie zmieniło
Odpowiedz
ja tam awansowałem Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mnie małe avatary nie przeszkadzają, nie trzeba tyle myszką przewijać
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości