Klinika GASu
Z jazz bass'em robił robotę Smile Była i żyleta i selektywność w dole. Można jakiś tam przester z tego ukręcić (harmonics na max), ale średnio mi się to podobało. Za to np. z preclem mi w ogóle ten preamp nie siedział. Może przez ustawienie danych częstotliwości w gałkach bass i treble.
Odpowiedz
(10-14-2012, 07:03 PM)Fabian napisał(a): [Obrazek: IMG_1608_zpsf5c4c34b.jpg]

Mam nadzieje, ze sie z gosciem dogadam. Leza mi Statusy, zaluje, ze sprzedalem swojego Energy.

Przecież tego też sprzedasz. mrgreen mrgreen mrgreen

Emotka_2755
Odpowiedz
zakwas: zobaczymy, Fabianowi ze Statem było po drodze
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Co to za układ? Vol-bal? Jakoś nie mogę do niczego dopasować tej trzeciej, nie-od-kompletu gałki Wink
Odpowiedz
a nie vol vol tone? tak jak standardowo w JB?
Odpowiedz
jak znam statusa to vol-bal-eq
ten EQ działa troche jak w klasycznych fuzzach - w jedną mańkę tnie górę, a w skrajnym ustawieniu dodaje jeszcze trochę dołu, w drugą mańkę dodaje góry, a w skrajnym ustawieniu tnie lekko dół.

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Jakoś odległość tej 3ciej gałki od reszty mi nie pasuje. Tak jakby była dorabiana Tongue
Odpowiedz
(10-14-2012, 07:30 PM)Burning napisał(a): jak znam statusa to vol-bal-eq
ten EQ działa troche jak w klasycznych fuzzach - w jedną mańkę tnie górę, a w skrajnym ustawieniu dodaje jeszcze trochę dołu, w drugą mańkę dodaje góry, a w skrajnym ustawieniu tnie lekko dół.

Czyli tak jak np. w Alu Basstarda?
Odpowiedz
Maciejeq, nie wiem jak działa w Alu Basstarda..
a odległość, w Statusie Energy jest tak samo

Odpowiedz
(10-14-2012, 07:03 PM)Fabian napisał(a): [Obrazek: IMG_1608_zpsf5c4c34b.jpg]

Mam nadzieje, ze sie z gosciem dogadam. Leza mi Statusy, zaluje, ze sprzedalem swojego Energy.

Kurde, fajny !

Status robi/robił jakieś lewusy ??
Odpowiedz
Zacny ten status.
Odpowiedz
A co z helborgiem ? Nie sprawdził się ?
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
skoro chce J-e zamiast humbów..

Odpowiedz
No wporzo - ale skoro ten bas brzmiał Walowato - to powinien kopać dupę Smile

Odpowiedz
Dobrze, ze na Wala sie nie zdecydowales...Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości