[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:)
Bass Renewal
Bass Revival
lub
Guitar Renewal / Revival

czyli coś w stylu Basowe / Gitarowe odrodzenie Smile
Odpowiedz
Strefa Mroku?... Wink
Odpowiedz
E, w takim razie raczej "Twoja Stara Gitara Basowa". Wink
Odpowiedz
Gratulacje! Robi wrażenie. Big Grin (to nie do Ciebie, zakwas)
Nie wiem, czy na basie bym sie skupiał. Przecież ma tam też gitary, zakład lutniczy, salę prób i studio. Big Grin
Odpowiedz
W takim razie proponuję Gitary, zakład lutniczy, sala prób i studio.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Bass Resurrection?
Odpowiedz
(11-17-2012, 11:59 AM)sledz napisał(a): W takim razie proponuję Gitary, zakład lutniczy, sala prób i studio.

Mistrz! mrgreen

Maciejeq - idź z tego forum, pierdoło! :oburzony:
Odpowiedz
Music zone, Musical Gear Zone .. Bass zone..

. Fajna salka.. Moze jak bede przejazdem to zawitam w odwiedziny Wink
Odpowiedz
(11-17-2012, 12:01 PM)zakwas napisał(a):
(11-17-2012, 11:59 AM)sledz napisał(a): W takim razie proponuję Gitary, zakład lutniczy, sala prób i studio.

Mistrz! mrgreen

ahahahahhaha Big Grin

Odpowiedz
Basstard Strefa Mroku to za mrocznie. Skupiłbym się raczej wokół samej osoby Mateusza. Zrobiłem szybki research i "mroku.pl - mroczne nagrania" zajęte. Więc pozostaje jakaś gra słów "W mroku..." "Po zmroku..." albo M. Piotrowski - Gitary, zakład lutniczy, sala prób i studio (sledziowe) i wtedy wielki grawer "M. Piotrowski" na tych pancernych drzwiach. No i z tym drugim pomysłem to trzeba byłoby trochę nad wystrojem popracować żeby miał w sobie więcej powagi a mniej wygląd spartańskich warunków ;-)
Odpowiedz
Gratulacje!

Moja propozycja: Strefa Mroka! Wink
Odpowiedz
Wolałbym, żeby mroka nie było w nazwie bo debilnie to bedzie brzmialoBig Grin

Może być cos z basem, vinytdżem, oldskulem, nie wiem:p zaskoczcie mnie;d
Odpowiedz
W takim razie proponuję Gitary basowe vintage, zakład lutniczy oldschool, sala prób i studio.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Plug'n'Play vintage gear.

Bass Rage.

Oldschool Bass Nation.
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(11-17-2012, 11:54 AM)zakwas napisał(a): E, w takim razie raczej "Twoja Stara Gitara Basowa". Wink

Myślę że na tym etapie nikt już nie ma nic do dodania.

Mroku, kawał roboty, szacun pełen dla Ciebie. Myślałem że Ty jesteś zwykły handlarz małolat, a Ty jednak masz pod kapturem poukładane całkiem. Fajnie. Gratuluję pomysłu i konsekwencji.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości