[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:)
No jest fajne, ale poczekam jeszcze bo szału ni ma - pisać pisać. A jeśli myslicie ze nazwe firma "twoja stara" to sie mylicie;d
Odpowiedz
(11-20-2012, 03:51 PM)Mateusz napisał(a): A jeśli myslicie ze nazwe firma "twoja stara" to sie mylicie;d

Chyba twoja.

mrred
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Mówiłem o Twojej, chyba lepiej wiem co powiedziałem.
Odpowiedz
Chlopak, ktory przewrocil slup na bas nie powinien miec oporow, zeby nazwac swoja firme w tak chwytliwy i frywolny sposobBig Grin
Odpowiedz
+1

"Pod Słupem"

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Pamiętam jak wtedy skręciłem główke płaskownikami i grałem na tym jeszcze trocheBig Grin
Odpowiedz
(11-19-2012, 01:51 PM)mazdah napisał(a):
(11-19-2012, 09:37 AM)mswits napisał(a): BASS CLINIC

To już wykorzystał Roman Koc w Gniewkowie.

Dla własnego dobra niech Mateusz trzyma się z daleka od wszystkiego co ma związek z Romanem Kocem a zwłaszcza od niego samego ...
Odpowiedz
a coz to sie podzialo z Romanem?
Odpowiedz
Robi wiosła z egzotyków Wink
Odpowiedz
(11-20-2012, 04:28 PM)paka napisał(a): Chlopak, ktory przewrocil slup na bas nie powinien miec oporow, zeby nazwac swoja firme w tak chwytliwy i frywolny sposobBig Grin

mrgreen

Ja jestem zdania, że środowisko muzyczne jest tak "luźne" i mało nadęte, że nie ma co się przejmować i można dać właśnie taką luźną nazwę, którą zapamięta każdy po jednorazowym usłyszeniu. Ja przynajmniej nie miałbym oporów przed "Twoja Stara Gitara Basowa" przy firmie o takim profilu - z jajem opisuje czym handluje firma bez zagranicznych słów w nazwie, czego osobiscie nie lubię i rzygam wszelkimi "Guitar/Music/Bass/Vintage Center/Heaven/Store" - niepotrzebne skreślić.

Ale ja się chuja znam i mało życiem przejmuję... Wink

Emotka_2755

P.S.: Twoja5lh kładzie tapetę.
Odpowiedz
(11-20-2012, 07:49 PM)zakwas napisał(a): mrgreen

Ja jestem zdania, że środowisko muzyczne jest tak "luźne" i mało nadęte, że nie ma co się przejmować i można dać właśnie taką luźną nazwę, którą zapamięta każdy po jednorazowym usłyszeniu. Ja przynajmniej nie miałbym oporów przed "Twoja Stara Gitara Basowa" przy firmie o takim profilu - z jajem opisuje czym handluje firma bez zagranicznych słów w nazwie, czego osobiscie nie lubię i rzygam wszelkimi "Guitar/Music/Bass/Vintage Center/Heaven/Store" - niepotrzebne skreślić.

Ale ja się chuja znam i mało życiem przejmuję... Wink

Emotka_2755

P.S.: Twoja5lh kładzie tapetę.

Ja sie zupelnie zgadzam z powyzszym. "Twoja Stara Gitara Basowa" jest swietna, z dystansem, na luzie. Tylko ta nazwa zostala w mojej glowie - a te wszystkie angielskie nazwy wlatuja i wylatuja z glowy momentalnie. Ale ja tez sie nie znam, hehe.

Odpowiedz
+1
Odpowiedz
+1 sam zresztą pisałem o polskich nazwach
Odpowiedz
ok moze byc po Polsku przeciez, nie wyznaczalem granic, ale nie tak ordynarnie. nie wszystkim musi sie spodobac ta nazwa i moga to źle odebrac.
Odpowiedz
Twoja nowa gitara basowa? mrred

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości