A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
(02-04-2013, 12:02 AM)bunialski napisał(a):

mrgreenmrgreenmrgreenmrgreen
Odpowiedz
(02-03-2013, 11:45 PM)Stanislav. napisał(a):
(02-03-2013, 11:26 PM)low napisał(a): Ajtam, dziwi mnie czasem usilne dążenie co poniektórych, by każdy był taki sam.

W znaczeniu wyglądał tak samo, bo jakiś niecodzienny fryz albo przysłowiowy chujowy sweter jest czymś złym.

mnie nie dziwi, taka już mentalność w tym kraju, ponad połowa ma ból dupy Wink oczywiście w realnym świecie takie zaczepki mają miejsce bardzo rzadko, ale nieliczni mogą się chwalić, że pedał im mordę obił mrgreen

Ale spina mrgreen
Odpowiedz
(02-04-2013, 09:30 AM)Dex napisał(a):
(02-03-2013, 11:45 PM)Stanislav. napisał(a):
(02-03-2013, 11:26 PM)low napisał(a): Ajtam, dziwi mnie czasem usilne dążenie co poniektórych, by każdy był taki sam.

W znaczeniu wyglądał tak samo, bo jakiś niecodzienny fryz albo przysłowiowy chujowy sweter jest czymś złym.

mnie nie dziwi, taka już mentalność w tym kraju, ponad połowa ma ból dupy Wink oczywiście w realnym świecie takie zaczepki mają miejsce bardzo rzadko, ale nieliczni mogą się chwalić, że pedał im mordę obił mrgreen

Ale spina mrgreen

zero spiny, jedynie 'dyskusja z głupcem? wolę obserwować jak wysycha pasta w niezakręconej tubce.' Wink
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
:facepalm:

Od kiedy dyskusje o kimś prócz Grubego i Fabiana nie są trollingiem? Rolleyes chill Emotka_2755

koniec offtopa
Odpowiedz
Operacja na otwartym jazz bass'ie Tongue
[Obrazek: 2cp72p1.jpg]
Jeszcze nigdy nie widziałem sytuacji, kiedy to gniazdo w gitarze się po prostu rozpadło... :o
Odpowiedz
co za as, struny lutuje
Odpowiedz
Taki shit sprzedajesz że lutować trzeba mrgreen Emotka_2755
Odpowiedz
(02-03-2013, 11:33 PM)bunialski napisał(a):
(02-03-2013, 11:28 PM)Dex napisał(a):

Nie, że tacy sami. Bądźmy mężczyznami. I tu się zacznie dyskusja o tym co to znaczy być mężczyzną mrgreen

No właśnie bo nawet jak nie masz ch.. to okazuje się że możesz być meńczyźną Wink

Uważam, że WSZYSCY powinni mieć sumiaste wąsy i fryzurę "na jeża"!... Baby też!!!
Emotka_2497

Mogą ewentualnie gołe chodzić, żeby można je było od facetów odróżnić...! Big Grin

Proponuję, żeby Panna Alutka eksperymentalnie zapuściła wąsy i walnęła sobie sugerowaną fryzurkę. Pozostałe opcje pozostawiam Jej uznaniu...
Kopa w rewanżu za tą propozycję przyjmę bez sprzeciwu i szemrania, żądam tylko dokumentacji filmowej na pamiątkę... Big Grin Emotka_2497
:tubas:
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=kwqDqyTYWwk

zajebiste szneki robie kaj gram;d
Odpowiedz
(02-04-2013, 06:58 PM)Mateusz napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=kwqDqyTYWwk

zajebiste szneki robie kaj gram;d

Oceny zostały wyłączone dla tego filmu wideo.

COFAM SUBA
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Handlarzyku, polaczku, torunianie i jeszcze raz polaczku! Co Ty sobie myślisz, że ktoś obejrzy reklamę Twojego basika bo niby jakieś miny strzelasz????????????? mrgreenmrredmryellow
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
polakozerca, antypolak
Odpowiedz
[Obrazek: 537004_10151633968830278_1627274258_n.jpg]
online photo sharing

A o to ja - mało widać - i dobrze Big Grin Kolega mi pokazuje dźwięki na gryfie - ja za to wolę delektować się "Super Mocnym" który spoczywa w mojej prawicy Emotka_2403 Emotka_2755

PS salka jeszcze nie wykończona więc nie śmiać się Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
a gdzie WAL?! w ogóle chyba na nim nie grasz... Big Grin Jak Ci się nie podoba, to daj mi! Big Grin
Odpowiedz
przynajmniej tbird na slusznej wysokosci
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości