Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna
dadauem sie!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Ja tez piszę się na nocleg. A tak w ogóle o której zaczynamy zlot?
Odpowiedz
Piaseczno Ul. Akacjowa 7

Zapiszta se ci co nie byli, zeby potem nie wydzwaniać;d
Odpowiedz
no i najwazniejsze:

Termin, termin TERMIN!

kiedy się spotykamy w końcu?
Odpowiedz
Jeśli chodzi o nocleg:

Mroku
Dex
Barabas
Sledz
Stanislav.
dexter_ck
Bjarni
Paweł Wszołek
Bolem
Szymam
Cuniek
Rawhead
Tommy9

i w zasadzie miejsce się wyczerpałoSmile

Zaczynamy o 11 wcześniej nie wstaneSmile

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Jo ale mógłbyś telefon włączyć bo już 12, a sie dodzwonić ni moge!
Odpowiedz
(02-08-2013, 10:41 AM)Rawhead napisał(a): Ja ponawiam pytanie, czyli szukam sprzetu do ogrania:
Warwick Thumb 5
Spector Euro 5
EBS TD650/HD350

Kto ma i bedzie, niech pisze Smile

Tu kilku lubi Spectory, Warwicki - może ze 2-3 osoby... Tongue Po prostu przywieź swojego Hohnera, bardzo lubię obrzyny. Dam Ci pograć na Alembicu w zamian Wink
Odpowiedz
(02-08-2013, 10:28 AM)goly napisał(a): Dawno nie było linka do spreadsheeta. Wink

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...sp=sharing

Weź się i wypełnij!

Jak widać, dodałem nową kolumnę "co chcemy ograć" chytry

(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Wszystko Wink
Odpowiedz
Już to widzę, jak ogrywasz wszystko mrgreen

Odpowiedz
Kolumna nazywa się "co chcemy" a nie "co ogramy" mrgreen Chociaż w można wypełnić co by się chciało ograć z innych sprzętów. Z drugiej strony i tak sporo się zmieni albo "dojdzie" na miejscu Wink

Uzupełniłem co bym chciał ograć Big Grin
Odpowiedz
(02-08-2013, 11:08 AM)Alfik napisał(a): Jeśli chodzi o nocleg:

Dex

to w czapce będę musiał spać, żeby Dex niczego nie zabrudził mrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(02-08-2013, 12:06 PM)Stanislav. napisał(a):
(02-08-2013, 11:08 AM)Alfik napisał(a): Jeśli chodzi o nocleg:

Dex

to w czapce będę musiał spać, żeby Dex niczego nie zabrudził mrgreen

Nie dodawaj sobie. Nie lubię chłopców w rurkach mrbrylant
Odpowiedz
(02-08-2013, 11:14 AM)Basstard napisał(a):
(02-08-2013, 10:41 AM)Rawhead napisał(a): Ja ponawiam pytanie, czyli szukam sprzetu do ogrania:
Warwick Thumb 5
Spector Euro 5
EBS TD650/HD350

Kto ma i bedzie, niech pisze Smile

Tu kilku lubi Spectory, Warwicki - może ze 2-3 osoby... Tongue Po prostu przywieź swojego Hohnera, bardzo lubię obrzyny. Dam Ci pograć na Alembicu w zamian Wink

Moze bedziesz mial szczescie i juz bedzie upgrade'owany. Zamowilem Bartki w zeszlym tygodniu - ale kiedy dojada, nie mam pojecia, moze zdaze i Aguilara zamowic Big Grin Ale nie wiem czy fundusze pozwola zrobic to az tak szybko.

Alfik, dzieki za wpisanie na liste noclegowiczow! Smile Sie zalapalem ostatnim rzutem.
Odpowiedz
Piaseczno Ul. Akacjowa 7 proponuje dodac to do pierwszego posta Smile

nikt nie jedzie z krakowa? o,O
fender -> fender -> fender
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości