Liczba postów: 1060
Liczba wątków: 34
Reputacja:
1
Darek gra naprawde super.. tylko rzeczywiscie za duzo wokalu.. jakby jeden kawalek byl taki, albo bylby intrem to mysle ze wszyscy byliby zadowoleni.. ale jak dla mnie i tak pełna profeska..
Liczba postów: 906
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
W każdym bądź razie ciekawe toto.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Ziółek ma banie do robienia "muzy basowej" nagrał albumy ,które mu leżały na wątrobie .Wątpie aby postanowienie było takie aby te utwory trafiły do mass mediów i stały się hiciorami lata 2010 czy 2014 .Liczy się satysfakcja, był pomysł zrobie płytke gram na basie i śpiewam unisono.Album 4 bass to już wogule gra samego basidła.Muza dla pasjonatów gitary basowej.Dla mnie jeżeli chodzi o te płyty (nie podważając że Ziółek jest PRO) to jest za mało patentów i konkretnego tematu przewodniego.
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Ziółek ma banię, bo jest świetnym wykształconym muzykiem. Wspomniany koncert z Ewą Urygą zagrali w duecie, z czego 3/4 Darek grał na forteklapie i jest więcej niż przyzwoitym pianistą-akompaniatorem. Świetnie daje rady, więc koleś, który ma taką wiedzę muzyczną i umiejętność dziobania na klawiaturze, wystarczy, że dźwięki kładzione lewą łapą przełoży na bas i już jest lepiej niż dobrze.
Liczba postów: 376
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Pewno będzie lincz, ale dla mnie nuuuuda ... tiruriru pamparara skatlingulitili bleeeeee
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Chociaż w sumie kolo jest niezły, przełamał bariery i nie da się go zaszufladkować ;D
Liczba postów: 376
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
tak jak i Gracjana Roztockiego nie da się zaszufladkować, co nie znaczy, że jest fajny.
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12