Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna
a kto będzie tą większą łyżeczką? Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Nie wiem, ale herp będzie wazówką do zupy;D
Odpowiedz
(04-16-2013, 09:17 AM)Mateusz napisał(a): Nie wiem, ale herp będzie wazówką do zupy;D

Moją prywatną mrbrylant
Odpowiedz
Ktoś będzie tak miły i podrzuci z Warszawy? (Asmo?)
Ewentualny nocleg też miło widziany Big Grin
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
Frytas, uderz na PW
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
Bardzo mi przykro, ale w związku z tym, że wydajemy właśnie płytę mam ten weekend obstawiony gigami.
Alfik, zwalniam miejsce w takim razie.
[*]
Odpowiedz
okSad
Odpowiedz
Co będzie w sobotę?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Kac
Odpowiedz
(04-16-2013, 12:10 PM)bratekr napisał(a): Co będzie w sobotę?

Nie wiem jak reszta, ale ja będę krzyczał zza płotu, bawił się szybko toczącymi się kulkami i drapał za uchem.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Śledziu - wiedziałem, że mnie nie zawiedziesz :*
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Z tego miejsca pragnę podziękować swojej uczelni, a szczególnie dr. M#@$@!@mu i prof. T&$*@*!%mu za to, iż dzięki ich biurokratycznemu podejściu do swojej pracy i oderwaniu od rzeczywistości nie mogę przybyć na Bassturbację. Dziękuję.

Kurwać Sad
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
To nie mam transportu Sad
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Bassturbacje w ostatniej fazie przygotowań jeżeli jest już etap lawinowych odwołań przyjazdu.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
dokładnie... pozostaje tylko wpisywać miasta
[*]
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości