Nasze nagrania
rozpierdol, szacun
Odpowiedz
Nie słyszę w tym sunn o))) ani fennesza, których lubię bardzo. Jak dla mnie panuje ogromny chaos i nie mogę się do tego przekonać. Ale popieram każdy eksperyment z muzyką ! Emotka_2755
Odpowiedz
Mowisz o Thermicie?
Odpowiedz
O LTH'owym utworze (powinienem zacytować racja). Na muzyce takiej jaką gracie z Thermitem kompletnie się nie znam dlatego nie zabieram głosu. Poza muzyką mogę powiedzieć że macie bardzo charyzmatycznego wokalistę (na jednym z filmików widziałem) a to jest ogromny plus ;-)
Odpowiedz
Oto kieliszek nadchodzącego we wrześniu samogonu. Wszystko wszystko robię sam (śledź mi pomógł kanciapę postawić a kumpel z podwórka ją wykończyć) i to dyktafonem więc czuć drożdżem ale za to jak działa! Szykujcie się na słowa otuchy bo oto nadchodzi
https://soundcloud.com/fadercontrolunit/...-generator
Opinie mile widziane, to świeży miks jest a ja nigdy w życiu najmniejszej ścieżki nie nagrałem zanim się wziąłem za to. A tu tyle przeszkadzajek do opanowania!
W nagraniu słychać bas
i gitarę
i wokale wszelkiej harmonii
i bębny z cymbałami
i gitarę tyle że bez progów
i flet z syntezatorem a nawet i bez
i hammonda z w tyczki nie powiem jakiej
i mooga z darmowej
i rhodesa takoż i
i mellotron jak wyżej
i jak sobie o czymś przypomnę to dopiszę
Odpowiedz
Aaa, ok.
Papa, hello Sleep o))) koncowka Yesami targa.
Odpowiedz
(06-15-2013, 06:20 PM)MrPapaBear napisał(a): Oto kieliszek nadchodzącego we wrześniu samogonu. Wszystko wszystko robię sam (śledź mi pomógł kanciapę postawić a kumpel z podwórka ją wykończyć) i to dyktafonem więc czuć drożdżem ale za to jak działa! Szykujcie się na słowa otuchy bo oto nadchodzi
Opinie mile widziane, to świeży miks jest a ja nigdy w życiu najmniejszej ścieżki nie nagrałem zanim się wziąłem za to. A tu tyle przeszkadzajek do opanowania!
W nagraniu słychać bas
i gitarę
i bębny z cymbałami
i mooga z darmowej
i rhodesa takoż i

Podoba mi się. Trochę dziwny klimat, ale bardzo przyjemny. Wszystko zagrane z feelingiem. Miks trochę "surowy" i bardzo domowy, ale tylko dodaje klimatu i jak najbardziej pasuje do muzyki moim zdaniem. Te bębny na początku źle mi brzmiały, ale jakoś wczułem się w nie i zrobiły się zajebiste.
Odpowiedz
Om wannabe Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(06-15-2013, 06:30 PM)Burning napisał(a): Om wannabe Wink

Zwykle tego nie mówię, ale... Burn, pierdolisz mrgreen Emotka_2755
Odpowiedz
A dodałem " Wink ", czy nie?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(06-15-2013, 06:46 PM)Burning napisał(a): A dodałem " Wink ", czy nie?

A dodałem " mrgreen Emotka_2755" czy nie? Big Grin
Odpowiedz
Super...to jest bardzo świeże....jest w tym powietrze
Odpowiedz
Joke mrgreen
Odpowiedz
(06-15-2013, 06:20 PM)MrPapaBear napisał(a): Oto kieliszek nadchodzącego we wrześniu samogon

kojarzy mi się to z Einstürzende Neubauten zmieszanym z jakimiś dziwnymi rzeczami. fajne, oryginalne.
Odpowiedz
(06-15-2013, 06:20 PM)MrPapaBear napisał(a): Oto kieliszek nadchodzącego we wrześniu samogonu. Wszystko wszystko robię sam (śledź mi pomógł kanciapę postawić a kumpel z podwórka ją wykończyć) i to dyktafonem więc czuć drożdżem ale za to jak działa! Szykujcie się na słowa otuchy bo oto nadchodzi
W nagraniu słychać bas
i gitarę
i bębny z cymbałami
i mooga z darmowej
i rhodesa takoż i

jestes swirem, ale podoba mi sie na maksa. czuje tu oldfielda - w sumie nic dziwnego, skoro to jest tworzone w podobny sposob i inspiracja jest muzyka folkowa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości