Zdjęcia Sprzętu!
Brałbym tego kawai slina
Odpowiedz
(07-07-2013, 07:06 PM)Mateusz napisał(a): Nie byle co;D

[Obrazek: 9dYLUgNh.jpg]

[Obrazek: 8yrjvPch.jpg]

[Obrazek: qaeiT34h.jpg]

tu więcej fot i katalogi: http://imgur.com/a/r4LdE

Bas zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie miałem wcześniej z czymś takim do czynienia na dłużej. Brzmienie -fortepian z gruzem.

Nie pierdolili sie - dali najlepsze co się dało:
-Progi ze stali
-Konstrukcja NTB z klonu i mahoniu + palisandrowa podstrunnica
-Gryf jest mega wygodny, jeden z wygodniejszych na jakich grałem - zapierdalam na nim 2x szybciej niż na innych staruszkach
-Mosiądz na obu końcach strun - mostek waży pół kilo
-Pasywna elektronika i aktywne pikapy - tu jest fajny patent, którego wcześniej nigdzie nie spotkałem, a mianowicie można miksować ze sobą pikapy w taki sposób, że jednemu z pikapów skręcamy tone, a drugiemu dalej zostaje górka (można też skręcić dla obu). Efekt jest taki, że możemy mieć pierdzący sound z mostkowego pikapu i domiksowany dół z neckowego, albo dzwoniący lejący się neckowy pikap i domiksowany kop i pierdzący środek z mostkowego pikapu -to jest zajebiste!
-Elektrownia cichutka bezbrumowa, nie trzeba by nawet go ekranować.
-Małe zaokrąglenie podstrunnicy pozwoliło na osiągnięcie mega niskiej akcji

Musze upolowac więcej takich basów. Aż chciałbym napisać, że ma dożywocie;DD

Kształt korpusu - IMO potworek - pewnie jednak napierdala Wink co do elektroniki - to jeżeli dobrze zrozumiałem - podobnie mam w Walu Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Nie pozwólcie wchodzić tu Basstardowi. Sprzeda swą Lubą do haremu i to kupi. Uratujmy biedaczkę!! Big Grin
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

[Obrazek: 9dYLUgNh.jpg]

[Obrazek: 8yrjvPch.jpg]

[Obrazek: qaeiT34h.jpg]

Bas zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie miałem wcześniej z czymś takim do czynienia na dłużej. Brzmienie -fortepian z gruzem.

-Progi ze stali
-Gryf jest mega wygodny, jeden z wygodniejszych na jakich grałem - zapierdalam na nim 2x szybciej niż na innych staruszkach
-Pasywna elektronika i aktywne pikapy - tu jest fajny patent, którego wcześniej nigdzie nie spotkałem, a mianowicie można miksować ze sobą pikapy w taki sposób, że jednemu z pikapów skręcamy tone, a drugiemu dalej zostaje górka (można też skręcić dla obu). Efekt jest taki, że możemy mieć pierdzący sound z mostkowego pikapu i domiksowany dół z neckowego, albo dzwoniący lejący się neckowy pikap i domiksowany kop i pierdzący środek z mostkowego pikapu -to jest zajebiste!

OKURWAOKURWAOKURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

slina slina slina

(07-07-2013, 09:02 PM)Pecu napisał(a): Nie pozwólcie wchodzić tu Basstardowi. Sprzeda swą Lubą do haremu i to kupi. Uratujmy biedaczkę!! Big Grin

Za późno.

Ale nie, nie sprzedam. Jest najcudowniejszą kobietą na Ziemi i drugiej takiej już bym nie znalazł.

Kurrrwa mać, akurat, gdy mam inne wydatki (a dodatkowego kredytu nie udźwignę)... Sad Pocieszam się, że jak będzie lepiej (tzn. spłacę co mam doi spłacenia) to zacznę odkładać na Arię SB-1000.

Shit. Pojechałbym do Torunia tylko po to by na nim pograć. Przy okazji zrobiłoby się reportaż na bloga... Wink
Odpowiedz
(07-07-2013, 09:52 PM)Basstard napisał(a): Kurrrwa mać, akurat, gdy mam inne wydatki (a dodatkowego kredytu nie udźwignę)...

Deja Vu mrgreen
Odpowiedz
(07-07-2013, 09:52 PM)Basstard napisał(a):

-Progi ze stali

OKURWAOKURWAOKURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

slina slina slina

(07-07-2013, 09:02 PM)Pecu napisał(a): Nie pozwólcie wchodzić tu Basstardowi. Sprzeda swą Lubą do haremu i to kupi. Uratujmy biedaczkę!! Big Grin

Za późno.

Ale nie, nie sprzedam. Jest najcudowniejszą kobietą na Ziemi i drugiej takiej już bym nie znalazł.

Kurrrwa mać, akurat, gdy mam inne wydatki (a dodatkowego kredytu nie udźwignę)... Sad Pocieszam się, że jak będzie lepiej (tzn. spłacę co mam doi spłacenia) to zacznę odkładać na Arię SB-1000.

Shit. Pojechałbym do Torunia tylko po to by na nim pograć. Przy okazji zrobiłoby się reportaż na bloga... Wink

zapraszam;D

Chcesz arie sb- jak cos to wiesz gdzie uderzac;d
Odpowiedz
Hmmm... To ja zobaczę jak wyglądam z czasem. Niestety akurat w weekend będę gdzie indziej a potem wyjeżdżam na wywczas, więc średnio, ale może...
Odpowiedz
przed chwila macalem tego kawai - bardzo mi sie podobal, jeden z najlepszych instrumentow, jaki mialem w lapie
Odpowiedz
Zaczynacie powoli rozumieć, że gra nie tylko odrapany dziad z 1410 rokuWink
Odpowiedz
Ten nieodrapany dziad też nie jest funkiel nówką nieśmiganą Tongue
Odpowiedz
(07-08-2013, 11:25 AM)groza napisał(a): Zaczynacie powoli rozumieć, że gra nie tylko odrapany dziad z 1410 rokuWink

... i w dodatku z aktywnymi pickupmi - czy to może zabrzmieć ? mrgreen
Odpowiedz
Nie może. Mroku to handlarzyna i wciska ludziom ciemnotę... :drewniak:
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
[Obrazek: geren.jpg]
Odpowiedz
Czekam na moment az kiedys od kogos dostane koszulke z napisem "nie jestem handlarzem" ;D
Odpowiedz
Teraz nie dostaniesz bo się prosisz. Za to siostrzenica kumpla ostatnio w podstawówce pisała rozprawkę na temat "Czy Mroku jest handlarzem?"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości