Zdjęcia Sprzętu!
(07-18-2013, 02:33 PM)zakwas napisał(a): Done!

[Obrazek: 4x9w.jpg]

[Obrazek: 2rpcvx1.jpg]

Jutro pierwsza warstwa lakieru! Smile

P.S.: z tyłu banany dla Zwinnego! Emotka_1864

Genialne!
Zakwas miszcz! Emotka_2755
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
groza napisał(a):Jak coś mogę w mayo podpytać jak swoje gazetowe finishe robią - kiedyś pamiętam pierdolnęli nawet na targi gitkę z zalakierowanymi liściami jesiennymi Smile
popytaj. mnie ciekawi w jaki sposob zabezpieczaja papier przed tym zeby lakier go nie przesiakal i nie przebarwial.
Odpowiedz
Zakwas, jak rozwiazales problem?
A moze wlasnie lakierem do wlosow?

Odpowiedz
To był chyba drugi Tytus, jakiego w życiu przeczytałem - a było to gdzieś na przełomie przedszkola i podstawówki Big Grin
Odpowiedz
[Obrazek: 374406_276564582482051_2141089971_n.jpg]
Odpowiedz
O - to podobnie, jak wymieniałem wszystko w Epiphonie, a potem wystawiałem na Allegro taki komplet Smile

[Obrazek: mu7x3c.jpg]
Odpowiedz
(07-19-2013, 09:28 AM)Fabian napisał(a): Zakwas, jak rozwiazales problem?
A moze wlasnie lakierem do wlosow?

Byłem w sklepie dla plastyków, znajomy po konsultacji poradzkił najpierw lakieroklej do decoupage, potem akryl, potem co tam sobie chcę... Wink

Zaraz będę teścił.

Lakier do włosów jest nieefektywny niestety. Nie odbarwia, ale żeby pokryć porządnie trzeba tego chyba z tonę... Wink
Odpowiedz
Zakwas, a wgl co to za bas? Pamiętam tylko, że kupiłeś go w stanie kiepskim, pomalowanego we flagę Etiopii Big Grin

Odpowiedz
Tak właśnie - VIntage SX SB 301 dokładnie. Wink
Zrobię potem peeeełną relację w osobnym wątku co i jak, czego użyłem, jak to wyglądało na początku itd.

Tymczasem, lakieroklej do decoupage daje radę:

[Obrazek: 555164_571674129543085_1302670663_n.jpg]
Odpowiedz
(07-09-2013, 09:46 PM)herp napisał(a): [Obrazek: 2e22hpg.jpg]

Fix'd mrgreen

Na wczorajszej próbie Precel się nie spisał... on rozkurwił system i zagiął czasoprzestrzeń oraz, czego się nie spodziewałem, Spectora...

Na tym samym ustawieniu, bez efektów, na tym samym poziomie gaina i mastera był bardzo wkurwiony. BARDZO ! Spectorowi tylko główka wyglądała z pokrowca. Widać było zazdrość...

Nie spodziewałem się, że najprostsza konstrukcja świata, czyli Precel, zawstydzi samego Spectora. Ten dzwon i warczący środek... nie wiem co zrobić ze Spectorem teraz mrgreen
Odpowiedz
Miałem identycznie. Teraz jeszcze dobieram odpowiednie struny do stroju C# w górę (.125 to za dużo, niewygodnie sie gra) i będzie git.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(07-19-2013, 03:15 PM)Viking napisał(a): nie wiem co zrobić ze Spectorem teraz mrgreen

Wyjebać? mrgreen
Odpowiedz
jaki tam pikap siedzi...?szukam coś do swojego...
Odpowiedz
(07-19-2013, 03:22 PM)Doman napisał(a): Miałem identycznie. Teraz jeszcze dobieram odpowiednie struny do stroju C# w górę (.125 to za dużo, niewygodnie sie gra) i będzie git.

Ja do Drop B mam moje ulubione Dean Markley 50-110. Ale chyba będzie trzeba się rozglądać dalej. Choć nie lubię sztywno.

(07-19-2013, 03:22 PM)zakwas napisał(a):
(07-19-2013, 03:15 PM)Viking napisał(a): nie wiem co zrobić ze Spectorem teraz mrgreen

Wyjebać? mrgreen

Wyjebać to mogę z przyjemnością komuś mrgreen
Poza tym... będę mógł teraz grać swoje ulubione utwory Metallicy i Slejera Big Grin

(07-19-2013, 03:23 PM)papkin napisał(a): jaki tam pikap siedzi...?szukam coś do swojego...

Zdiełano by Maruszczyk Wink

Zastanawiałem się wcześniej czy by mu nie wsadzić EMG P z serii X, bo bałem się strzelających strun o magnesy. Ale kurwa, jakie strzelanie ? Wszyscy płaczą a u mnie nic nie strzela mrgreen
Odpowiedz
Teraz forumowe powiedzenie "dozbieraj i kup Spectora" zmieni się na "sprzedaj Spectora, dozbieraj i...kup precla" mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 57 gości