Klinika GASu
Ło żesz. Jak odbierzesz to koniecznie się pochwal Smile
Odpowiedz
Fbass? :O

Odpowiedz
[Obrazek: b.c._rich_stealth.jpg]
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
Skalar czy molinezja?
Odpowiedz
Fabian II
Odpowiedz
CHUJ Nie odbieram, koleś oddał mi Precla MIM bo mu się "AKCJA NIE PODOBA":oburzony:
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
buuu, kurwa jak ja nie lubię niezdecydowanych ludzi
mam takie akcje dziwne od 2 miesięcy
Odpowiedz
(08-16-2013, 02:19 PM)Fabian napisał(a): [Obrazek: fender-custom-shop-dusty-hill-signature-...n-bass.jpg]

Co za bass...

Widziałem, że Lewicki wystrugał komuś z forum precla z główką w rewersie...
Odpowiedz
Jak taki bas, to tylko Fender.
Odpowiedz
To podoba Ci się bas, czy napis? Zdecyduj się Smile
Odpowiedz
(08-16-2013, 06:44 PM)OMSON napisał(a):
(08-16-2013, 02:19 PM)Fabian napisał(a): [Obrazek: fender-custom-shop-dusty-hill-signature-...n-bass.jpg]

Co za bass...

Widziałem, że Lewicki wystrugał komuś z forum precla z główką w rewersie...

Kurwa... GAS GAS GAS Tongue
Odpowiedz
Megakozacki jest ten precel slina

I zgadzam się z Fabianem - jak taki, to tylko Fender.
Odpowiedz
Omson, taki bas z napisem Fender. Zadna japonska kopia i lutnik nie bedzie mi sie podobal tak, jak ten Fender.
Po prostu.
Odpowiedz
Czyli jednak magia loga Wink

Trochę mi się przypomniało - jak kiedyś w sklepie militarnym upierałem się na M65 oryginały - sprzedawca wyjaśnił mi, że już ciężko o konkretne rozmiary, bo to co było w zapasach magazynowych, rozeszło się na świecie i zostały głownie te nietypowe... Zadał mi jedno zasadnicze pytanie: czy lubię je nosić z powodu fasonu, czy dla oryginalności? Po zastanowieniu, stwierdziłem, że to chodzi jednak o fason. Od tamtej pory noszę Texara, który jest sporo lepiej wykonany od oryginału i na dodatek wytrzymalszy Wink

To tak tytułem alegorii Big Grin
Odpowiedz
Nie chce mi sie z Toba dyskutowac na ten temat. Dla mnie Fender bedzie lepiej gral rowniez, szczypta magii sie przydaje.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 70 gości